
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kpl kpl | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
6 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | |
3 rkl rkl | vettä vesi | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | maustepippuria maustepippuri |
Päälle
200 g g | kermaviiliä kermaviili | |
185 g g | tonnikalaa tonnikala | |
1 kpl kpl | avokadoja avokado | |
1 dl dl | rucolaa rucola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVartissa valmis: täyttävä tonnikalamunakas
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Paista kesäkurpitsaa öljyssä paistinpannulla pari minuuttia.
- Riko kananmunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon vesi, suola ja mustapippuri.
- Kaada kananmunaseos pannulle kesäkurpitsan päälle. Anna munakkaan hyytyä keskilämmöllä noin 5 minuuttia.
- Lusikoi kermaviili kypsyneen munakkaan päälle. Asettele päälle valutettua tonnikalaa, paloiteltua avokadoa ja rucolaa.