Helppous yllättää
Vartissa valmis: täyttävä tonnikalamunakas

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kpl kpl kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
6 kpl kpl kananmunaa kananmuna
3 rkl rkl vettä vesi
0,75 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus maustepippuria maustepippuri

Päälle

200 g g kermaviiliä kermaviili
185 g g tonnikalaa tonnikala
1 kpl kpl avokadoja avokado
1 dl dl rucolaa rucola

Vartissa valmis: täyttävä tonnikalamunakas

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(10)

Valmistus

  1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Paista kesäkurpitsaa öljyssä paistinpannulla pari minuuttia.
  2. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon vesi, suola ja mustapippuri.
  3. Kaada kananmunaseos pannulle kesäkurpitsan päälle. Anna munakkaan hyytyä keskilämmöllä noin 5 minuuttia.
  4. Lusikoi kermaviili kypsyneen munakkaan päälle. Asettele päälle valutettua tonnikalaa, paloiteltua avokadoa ja rucolaa.