
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kpl kpl | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
6 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | ||
3 rkl rkl | vettä vesi | ||
0,75 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | maustepippuria maustepippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaVartissa valmis: täyttävä tonnikalamunakas
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Paista kesäkurpitsaa öljyssä paistinpannulla pari minuuttia.
- Riko kananmunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon vesi, suola ja mustapippuri.
- Kaada kananmunaseos pannulle kesäkurpitsan päälle. Anna munakkaan hyytyä keskilämmöllä noin 5 minuuttia.
- Lusikoi kermaviili kypsyneen munakkaan päälle. Asettele päälle valutettua tonnikalaa, paloiteltua avokadoa ja rucolaa.