
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 - 600 g g | lohta lohi | |
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 tl tl | suolaa suola | |
2 tl tl | sitruunan kuorta sitruunan kuori | |
1,5 tl tl | basilikaa basilika | |
0,5 tl tl | valkopippuria valkopippuri | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
0,5 dl dl | perunajauhoja perunajauho | |
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (emmental) | |
120 g g | smetanaa smetana |
Pinnalle
1,5 dl dl | korppujauhoja korppujauho | |
0,5 tl tl | sitruunapippuria sitruunapippuri | |
0,25 | suolaa suola |
Paistamiseen
1 nokaretta nokare | voita voi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWallenbergin pikkuiset lohipihvit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota öljytilkassa. Anna jäähtyä.
- Käsittele kalafilee nahattomaksi ja leikkaa paloiksi.
- Pane kalapalat ja sipulit monitoimikoneen. Lisää muut ainekset järjestyksessä ja aja seos tasaiseksi.
- Muotoile massasta pyöryköitä öljyllä kostutetuin käsin. Pyöräytä ne kauttaaltaan lautaselle levitetyissä maustetuissa korppujauhoissa.
- Sulata pannulla voita ja paista molemmin puolin herkullisen ruskeiksi.
- Tarjoa lisänä tilli-perunamuusia, jonka reseptin löydät reseptipankista.
Vinkki: Samasta mureketaikinasta voit tehdä myös muhkeat Wallenbergin pihvit ruotsalaiseen tapaan, joita saat annoksesta noin 12.