
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 - 600 g g | lohta lohi | ||
1 | sipulia sipuli | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
2 tl tl | suolaa suola | ||
2 tl tl | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
1,5 tl tl | basilikaa basilika | ||
0,5 tl tl | valkopippuria valkopippuri | ||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
0,5 dl dl | perunajauhoja perunajauho | ||
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (emmental) | ||
120 g g | smetanaa smetana |
Pinnalle
1,5 dl dl | korppujauhoja korppujauho | ||
0,5 tl tl | sitruunapippuria sitruunapippuri | ||
0,25 | suolaa suola |
Paistamiseen
1 nokaretta nokare | voita voi |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaWallenbergin pikkuiset lohipihvit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota öljytilkassa. Anna jäähtyä.
- Käsittele kalafilee nahattomaksi ja leikkaa paloiksi.
- Pane kalapalat ja sipulit monitoimikoneen. Lisää muut ainekset järjestyksessä ja aja seos tasaiseksi.
- Muotoile massasta pyöryköitä öljyllä kostutetuin käsin. Pyöräytä ne kauttaaltaan lautaselle levitetyissä maustetuissa korppujauhoissa.
- Sulata pannulla voita ja paista molemmin puolin herkullisen ruskeiksi.
- Tarjoa lisänä tilli-perunamuusia, jonka reseptin löydät reseptipankista.
Vinkki: Samasta mureketaikinasta voit tehdä myös muhkeat Wallenbergin pihvit ruotsalaiseen tapaan, joita saat annoksesta noin 12.