Helppous yllättää
Wallenbergin pikkuiset lohipihvit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 - 600 g g lohta lohi
1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
2 tl tl suolaa suola
2 tl tl sitruunan kuorta sitruunan kuori
1,5 tl tl basilikaa basilika
0,5 tl tl valkopippuria valkopippuri
2 kananmunaa kananmuna
0,5 dl dl perunajauhoja perunajauho
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(emmental)
120 g g smetanaa smetana

Pinnalle

1,5 dl dl korppujauhoja korppujauho
0,5 tl tl sitruunapippuria sitruunapippuri
0,25 suolaa suola

Paistamiseen

1 nokaretta nokare voita voi

Wallenbergin pikkuiset lohipihvit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(16)

Valmistus

  1. Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota öljytilkassa. Anna jäähtyä.
  2. Käsittele kalafilee nahattomaksi ja leikkaa paloiksi.
  3. Pane kalapalat ja sipulit monitoimikoneen. Lisää muut ainekset järjestyksessä ja aja seos tasaiseksi.
  4. Muotoile massasta pyöryköitä öljyllä kostutetuin käsin. Pyöräytä ne kauttaaltaan lautaselle levitetyissä maustetuissa korppujauhoissa.
  5. Sulata pannulla voita ja paista molemmin puolin herkullisen ruskeiksi.
  6. Tarjoa lisänä tilli-perunamuusia, jonka reseptin löydät reseptipankista.

Vinkki: Samasta mureketaikinasta voit tehdä myös muhkeat Wallenbergin pihvit ruotsalaiseen tapaan, joita saat annoksesta noin 12.