
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | perunaa peruna | |
2 | punasipulia punasipuli | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 prk prk | tonnikalaa
tonnikala (Nixe tonnikalaa öljyssä á 185/140 g) | |
200 g g | papuja
papu (pitkiä vihreitä papuja (pakaste)) | |
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 dl dl | oliiveja oliivi | |
4 | kananmunaa kananmuna | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNizzan salaatti uunissa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese ja lohko perunat. Kuori ja lohko sipulit. Siirrä perunat ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy, viinietikka, suola ja pippuri. Kypsennä aineksia 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
- Ota pelti uunista ja asettele pellille valutettu tonnikala, pavut, tomaatit ja oliivit. Tee pellille aineksiin neljä koloa ja riko niihin varovasti munat.
- Kypsennä ruokaa vielä uunissa 10 minuuttia, kunnes munat ovat kypsyneet.
- Koristele kypsä lohkoperunapelti basilikan lehdillä.