Helppous yllättää
Nizzan salaatti uunissa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 g g perunaa peruna
2 punasipulia punasipuli
3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 rkl rkl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
2 prk prk tonnikalaa tonnikala
(Nixe tonnikalaa öljyssä á 185/140 g)
200 g g papuja papu
(pitkiä vihreitä papuja (pakaste))
200 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 dl dl oliiveja oliivi
4 kananmunaa kananmuna
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika

Nizzan salaatti uunissa

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(23)

Valmistus

  1. Pese ja lohko perunat. Kuori ja lohko sipulit. Siirrä perunat ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy, viinietikka, suola ja pippuri. Kypsennä aineksia 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
  2. Ota pelti uunista ja asettele pellille valutettu tonnikala, pavut, tomaatit ja oliivit. Tee pellille aineksiin neljä koloa ja riko niihin varovasti munat.
  3. Kypsennä ruokaa vielä uunissa 10 minuuttia, kunnes munat ovat kypsyneet.
  4. Koristele kypsä lohkoperunapelti basilikan lehdillä.