Valmistus
- Tee avocadokreemi. Soseuta avocado limen mehun, majoneesin ja creme fraichen kera sileäksi, mausta Holy Smokes -mausteseoksella.
- Valmistele lisukkeet. Kuori kurkku ja leikkaa ohuenohuiksi tikuiksi. Laita kurkku siivilässä kulhon ylle, jotta ylimääräinen neste valuu pois.
- Viipaloi retiisi ohuesti ja laita viipaleet jääveteen rapeutumaan. Murusta feta kulhoon.
- Grillaa jättikatkaravut kuumassa grillissä kauniin värisiksi ja kypsiksi, noin 1 minuutti per puoli. Grillaa myös burgersämpylöiden leikkauspinnat rapeiksi.
- Kokoa burgerit: sivele pohjille lusikalliset sipulihilloketta. Lusikoi seuraavaksi jokaiselle burgerille reilu lusikallinen avocadokreemiä.
- Ripottele päälle kurkkua ja fetamurua. Kuori ja asettele ravut burgereille ja viimeistele puristamalla niihin tuoretta limen mehua.
- Laita viimeisenä muutama retiisin viipale sekä tuoretta korianteria ja paina päällimmäiseksi majoneesilla sivelty burgerin kansi.
Vinkki: Jos käytät marinoimattomia rapuja, sulata ne yön yli jääkaapissa, valuta niistä seuraavana päivänä ylimääräinen neste pois ja mausta kevyesti suolalla. Grillaa grillissä kypsiksi ja pyörittele halutessasi Grillimaisteri jälkimarinadissa.