Helppous yllättää
Silakka-punajuuripelti ja tillipesto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Punajuuret

800 g g punajuuria punajuuri
2 punasipulia punasipuli
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
0,5 tl tl suolaa suola
mustapippuria mustapippuri

Lisäksi

200 g g saaristolaisleipää saaristolaisleipä
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
400 g g silakkafileitä silakkafile
0,5 tl tl suolaa suola
mustapippuria mustapippuri

Tillipesto

1 ruukkua ruukku tilliä tilli
1 dl dl rypsiöljyä rypsiöljy
30 g g parmesaania parmesaani
(raastettuna)
2 rkl rkl auringonkukansiemeniä auringonkukansiemenet
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
suolaa suola
mustapippuria mustapippuri

Silakka-punajuuripelti ja tillipesto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(4)

Valmistus

  1. Kuori ja lohko punajuuret ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljy ja ripota suola ja pippuri.
  2. Kypsennä aineksia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
  3. Kuutioi leipä reiluiksi kuutioiksi. Sekoita leipäkuutioihin hieman öljyä. Ripota silakkafileille hieman suolaa ja mustapippuria.
  4. Ota punajuuret ulos uunista ja levitä päälle leipäkuutiot ja silakkafileet kahtia taitettuna. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia, kunnes silakat ovat kypsiä.
  5. Nypi tillinoksat varsineen kulhoon. Lisää muut peston aineet ja surauta kastikkeeksi sauvasekoittimella. Tarjoa pesto silakka-punajuuripellin kastikkeena.

Tarjoukset

Kotimainen punajuuriKotimainen punajuuri
Kotimainen punajuuri
09.12 - 12.12
-30 %
0,99
0,69