
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Punajuuret
800 g g | punajuuria punajuuri | |
2 | punasipulia punasipuli | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
200 g g | saaristolaisleipää saaristolaisleipä | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
400 g g | silakkafileitä silakkafile | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
mustapippuria mustapippuri |
Tillipesto
1 ruukkua ruukku | tilliä tilli | |
1 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
30 g g | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | |
2 rkl rkl | auringonkukansiemeniä auringonkukansiemenet | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSilakka-punajuuripelti ja tillipesto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja lohko punajuuret ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljy ja ripota suola ja pippuri.
- Kypsennä aineksia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
- Kuutioi leipä reiluiksi kuutioiksi. Sekoita leipäkuutioihin hieman öljyä. Ripota silakkafileille hieman suolaa ja mustapippuria.
- Ota punajuuret ulos uunista ja levitä päälle leipäkuutiot ja silakkafileet kahtia taitettuna. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia, kunnes silakat ovat kypsiä.
- Nypi tillinoksat varsineen kulhoon. Lisää muut peston aineet ja surauta kastikkeeksi sauvasekoittimella. Tarjoa pesto silakka-punajuuripellin kastikkeena.