
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Punajuuret
800 g g | punajuuria punajuuri | ||
2 | punasipulia punasipuli | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
200 g g | saaristolaisleipää saaristolaisleipä | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
400 g g | silakkafileitä silakkafile | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri |
Tillipesto
1 ruukkua ruukku | tilliä tilli | ||
1 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
30 g g | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | ||
2 rkl rkl | auringonkukansiemeniä auringonkukansiemenet | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
suolaa suola | |||
mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSilakka-punajuuripelti ja tillipesto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja lohko punajuuret ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljy ja ripota suola ja pippuri.
- Kypsennä aineksia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
- Kuutioi leipä reiluiksi kuutioiksi. Sekoita leipäkuutioihin hieman öljyä. Ripota silakkafileille hieman suolaa ja mustapippuria.
- Ota punajuuret ulos uunista ja levitä päälle leipäkuutiot ja silakkafileet kahtia taitettuna. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia, kunnes silakat ovat kypsiä.
- Nypi tillinoksat varsineen kulhoon. Lisää muut peston aineet ja surauta kastikkeeksi sauvasekoittimella. Tarjoa pesto silakka-punajuuripellin kastikkeena.