
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | lohta lohi | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 tl tl | hunajaa hunaja | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
250 g g | tomaattia
tomaatti (esim. minitomaatteja) | |
0,5 dl dl | oliiveja oliivi | |
1 - 2 | sitruunaa sitruuna | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listUunilohi fetakuorrutuksella
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta lohifilee uunivuokaan. Kuivaa pinta talouspaperilla. Ripottele pintaan hieman suolaa.
- Murenna feta kulhoon. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, oliiviöljy, hunaja ja mustapippuri. Lusikoi seos kalan päälle.
- Asettele vuokaan myös minitomaatit, oliivit ja sitruunaviipaleet.
- Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Nypi kypsän kalan päälle basilikanlehtiä.
- Tarjoa esimerkiksi keitetyn pastan tai perunoiden kanssa.