
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | lohta lohi | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 tl tl | hunajaa hunaja | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
250 g g | tomaattia
tomaatti (esim. minitomaatteja) | ||
0,5 dl dl | oliiveja oliivi | ||
1 - 2 | sitruunaa sitruuna | ||
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaUunilohi fetakuorrutuksella
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta lohifilee uunivuokaan. Kuivaa pinta talouspaperilla. Ripottele pintaan hieman suolaa.
- Murenna feta kulhoon. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, oliiviöljy, hunaja ja mustapippuri. Lusikoi seos kalan päälle.
- Asettele vuokaan myös minitomaatit, oliivit ja sitruunaviipaleet.
- Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Nypi kypsän kalan päälle basilikanlehtiä.
- Tarjoa esimerkiksi keitetyn pastan tai perunoiden kanssa.