
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | lohta lohi | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | ||
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 tl tl | hunajaa hunaja | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
250 g g | tomaattia tomaatti | ||
esim. minitomaatteja | |||
0,5 dl dl | oliiveja oliivi | ||
1 -2 | sitruunaa sitruuna | ||
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Uunilohi fetakuorrutuksella
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:35
min
(13)
Valmistus
- Nosta lohifilee uunivuokaan. Kuivaa pinta talouspaperilla. Ripottele pintaan hieman suolaa.
- Murenna feta kulhoon. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, oliiviöljy, hunaja ja mustapippuri. Lusikoi seos kalan päälle.
- Asettele vuokaan myös minitomaatit, oliivit ja sitruunaviipaleet.
- Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Nypi kypsän kalan päälle basilikanlehtiä.
- Tarjoa esimerkiksi keitetyn pastan tai perunoiden kanssa.