
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | muikkuja muikku | ||
2 dl dl | kermaa kerma | ||
2 dl dl | ruisjauhoja ruisjauho | ||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |||
rapsiöljyä rapsiöljy |
Ruskistettu voi
100 g g | voita voi |
Haudutettu purjo
100 g g | voita voi | ||
1 | purjoa purjo | ||
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Oopperamuikut
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:35 min
(0)
Valmistus
- Poista muikuista suurimmat ruodot, jos mahdollista. Voit kuitenkin jättää pyrstöevän halutessasi paikoilleen, kuten perinteisessä reseptissä.
- Sekoita munat, kerma ja mausteet. Asettele muikut muna-kermaseokseen ja anna marinoitua vähintään tunnin ajan.
- Nosta muikut marinadista, pyörittele ruisjauhoissa ja paista reilussa voissa tummanruskeiksi. Tarjoile pannukuumina.
- Tarjoile muikut ruskistetun voin, haudutetun purjon ja perunasoseen kanssa.
Ruskistettu voi
Kuumenna voita kattilassa, kunnes sen väri muuttuu ja seos alkaa savuamaan kevyesti. Jäähdytä ja tarjoile välittömästi.
Haudutettu purjo
Hauduta purjot hiljalleen pehmeiksi suolalla ja pippurilla maustetussa voissa. Valuta ylimääräinen voi pois ja tarjoile.
Vinkki: Sitruunanlohkokin tekee annokselle terää.