Helppous yllättää
Silakkaburgeri

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g silakkapihvejä silakkapihvi
(Isokari silakkapihvi)
8 kpl kpl ruisleipää ruisleipä
4 kpl kpl kananmunaa kananmuna
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
2 rkl rkl voita voi
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
1 - 2 punasipulia punasipuli
(1 iso tai 2 pienempää punasipulia)
1 dl dl majoneesia majoneesi
salaattia salaatti
(rapeaa salaattia)
tilliä tilli
(tilliä hienonnettuna)

Silakkaburgeri

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Kuori ja pilko punasipuli suikaleiksi ja leikkaa kurkut viipaleiksi. Huuhtele ja revi salaatinlehdet erilleen ja hienonna tilli.
  2. Paahda ruisleipäpalat rapeiksi leivänpaahtimessa ja asettele ”pohjapuolet” neljälle lautaselle. Aseta kananmunat pannulle paistumaan tilkassa öljyä ja lisää pintaan hiukan suolaa.
  3. Munien paistuessa levitä leiville majoneesia ja asettele päälle salaatinlehdet sekä haluttu määrä kurkkuviipaleita. Nosta myös paistetut kananmunat leiville.
  4. Lisää pannulle nokare voita ja silakkapihvit. Paista silakkapihvit rapeiksi molemmin puolin ja nosta ne leiville kananmunan päälle.
  5. Lisää pannulle punasipulit ja paista ne pikaisesti koko ajan käännellen. Jaa sipulipaistos lopuksi liemineen silakkapihvien päälle. Viimeistele annos lisäämällä hiukan tilliä sekä majoneesia ja asettele toinen paahdettu ruisleipä burgerin kanneksi. Sitten ei muuta kuin äkkiä nauttimaan!

Tarjoukset

Isokari Paneroitu silakkapihviIsokari Paneroitu silakkapihvi
Isokari Paneroitu silakkapihvi
17.01 - 19.01
-27 %
2,75
1,99