
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | silakkapihvejä
silakkapihvi (Isokari silakkapihvi) | |
8 kpl kpl | ruisleipää ruisleipä | |
4 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 rkl rkl | voita voi | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 - 2 | punasipulia
punasipuli (1 iso tai 2 pienempää punasipulia) | |
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
salaattia
salaatti (rapeaa salaattia) | ||
tilliä
tilli (tilliä hienonnettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSilakkaburgeri
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja pilko punasipuli suikaleiksi ja leikkaa kurkut viipaleiksi. Huuhtele ja revi salaatinlehdet erilleen ja hienonna tilli.
- Paahda ruisleipäpalat rapeiksi leivänpaahtimessa ja asettele ”pohjapuolet” neljälle lautaselle. Aseta kananmunat pannulle paistumaan tilkassa öljyä ja lisää pintaan hiukan suolaa.
- Munien paistuessa levitä leiville majoneesia ja asettele päälle salaatinlehdet sekä haluttu määrä kurkkuviipaleita. Nosta myös paistetut kananmunat leiville.
- Lisää pannulle nokare voita ja silakkapihvit. Paista silakkapihvit rapeiksi molemmin puolin ja nosta ne leiville kananmunan päälle.
- Lisää pannulle punasipulit ja paista ne pikaisesti koko ajan käännellen. Jaa sipulipaistos lopuksi liemineen silakkapihvien päälle. Viimeistele annos lisäämällä hiukan tilliä sekä majoneesia ja asettele toinen paahdettu ruisleipä burgerin kanneksi. Sitten ei muuta kuin äkkiä nauttimaan!