
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | loimulohta
loimulohi (Isokari loimulohifile) | |
2 | avokadoja avokado | |
salaattia
salaatti (cosmopolitan salaattia) | ||
3 | tomaattia tomaatti | |
0,33 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
remouladekastiketta remouladekastike | ||
1 | sitruunamehua
sitruunamehu (sitruuna tai lime mehu mausteeksi) | |
4 | tortilloja tortilla |
Lisäksi
leivinpaperia
leivinpaperi (leivinpaperia tai voipaperia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLoimulohi-avokadowrap
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paahda tortillat pikaisesti molemmin puolin kuumalla pannulla.
- Halkaise avokadot, poista kivet ja siivuta pienemmiksi paloiksi. Revi pesty salaatti ja pilko tomaatit.
- Levitä tortillalle remouladekastiketta ja lisää päälle kasvikset ja sormin pienitty lohi. Mausta sitruunan mehulla ja kääri lettu tiukalle rullalle. Nauti mieluiten heti tai kääri leivinpaperiin ja pakkaa kylmälaukkuun mukaan vaikka piknikille.
Vinkki: Wrappien syöminen saattaa välillä olla sotkuista puuhaa. Mikäli haluat tarjoilla wrapit juhlallisemmin, kääri ne voipaperiin ja kiepauta paperin päät kierteelle. Leikkaa sitten pötkö viistosti kahtia. Sido wrappi vielä tiukaksi paketiksi haluamallasi nauhalla. Näin wrapit näyttävät viimeistellymmältä sekä pysyvät paremmin kasassa!