Valmistus
- Pilko lohet ja kuha reilun kokoisiksi paloiksi.
- Raasta valkosipulinkynnet ja inkivääri astiaan. Lisää joukkoon soija ja suola.
- Nosta kalapalat soijaseoksen joukkoon ja pyörittele tasaisesti.
- Kuumenna grilli ja tikuta kalapalat varrastikkuihin. Grillaa vartaat kypsäksi ja tarjoa katkarapuwokin kanssa.
- Kuori ja hienonna sipulit. Pilko paprika ja tuoreet chilit haluamasi kokoisiksi paloiksi. Irrota maissinjyvät maissintähkistä.
- Kuumenna parila (tai pannu) ja lisää siihen oliiviöljy. Nosta pilkotut sipulit, paprikat, maissinjyvät ja chilit pannulle ja ruskista kevyesti käännelleen. Lisää joukkoon myös jäiset katkaravut ja anna paistua.
- Esikeitä nuudelit. Kiehauta vesi ja nosta nuudelit kattilaan. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta vesi pois. Nosta esikeitetyt nuudelit parilalle kasvis-katkarapu wokin sekaan ja jatka paistamista.
- Raasta wokin päälle tuoretta inkivääriä ja purista sekaan sitruunan mehu välillä sekoitellen. Lisää joukkoon myös sweet chili kastiketta, suolaa, pippuria ja tuoreita yrttejä.
- Kun nuudelit ovat saaneet väriä ja katkaravut ovat täysin sulaneet, lisää sekaan vielä hunajaa, soijaa ja kookosmaitoa. Paista vielä muutama minuutti ja tarjoile grillattujen kalavartaiden kanssa.
Kalavartaat
Katkarapuwok