
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kalavartaat
600 g g | kuhaa
kuha (kuhafileetä) | |
500 g g | lohta lohi | |
50 g g | inkivääriä inkivääri | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 dl dl | soijakastiketta soijakastike | |
2 rkl rkl | suolaa suola |
Katkarapuwok
200 g g | katkarapuja katkarapu | |
2 pkt pkt | nuudeleita
nuudelit (Chow Mein -nuudeleita) | |
1 | sitruunaa sitruuna | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 dl dl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | |
5 | punasipulia punasipuli | |
2 | sipulia sipuli | |
1 nippua nippu | kevätsipulia kevätsipuli | |
2 | maissia maissi | |
50 g g | inkivääriä inkivääri | |
2 - 3 | paprikaa paprika | |
4 - 5 | chiliä
chili (erivärisiä palkoja) | |
1 nippua nippu | timjamia timjami | |
1 nippua nippu | korianteria korianteri | |
1 nippua nippu | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
2 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 prk prk | kookosmaitoa kookosmaito | |
2 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalavartaat ja katkarapuwok
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kalavartaat
- Pilko lohet ja kuha reilun kokoisiksi paloiksi.
- Raasta valkosipulinkynnet ja inkivääri astiaan. Lisää joukkoon soija ja suola.
- Nosta kalapalat soijaseoksen joukkoon ja pyörittele tasaisesti.
- Kuumenna grilli ja tikuta kalapalat varrastikkuihin. Grillaa vartaat kypsäksi ja tarjoa katkarapuwokin kanssa.
Katkarapuwok
- Kuori ja hienonna sipulit. Pilko paprika ja tuoreet chilit haluamasi kokoisiksi paloiksi. Irrota maissinjyvät maissintähkistä.
- Kuumenna parila (tai pannu) ja lisää siihen oliiviöljy. Nosta pilkotut sipulit, paprikat, maissinjyvät ja chilit pannulle ja ruskista kevyesti käännelleen. Lisää joukkoon myös jäiset katkaravut ja anna paistua.
- Esikeitä nuudelit. Kiehauta vesi ja nosta nuudelit kattilaan. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta vesi pois. Nosta esikeitetyt nuudelit parilalle kasvis-katkarapu wokin sekaan ja jatka paistamista.
- Raasta wokin päälle tuoretta inkivääriä ja purista sekaan sitruunan mehu välillä sekoitellen. Lisää joukkoon myös sweet chili kastiketta, suolaa, pippuria ja tuoreita yrttejä.
- Kun nuudelit ovat saaneet väriä ja katkaravut ovat täysin sulaneet, lisää sekaan vielä hunajaa, soijaa ja kookosmaitoa. Paista vielä muutama minuutti ja tarjoile grillattujen kalavartaiden kanssa.