
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 - 800 g g | ahvenfileitä ahvenfilee | ||
4 rkl rkl | voita
voi (paistamiseen) | ||
2 rkl rkl | rapsiöljyä
rapsiöljy (paistamiseen) | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | ||
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri |
Kastike
1 prk prk | makrillifileitä
makrillifilee (Nixe makrillifilee tomaattikastikkeessa) | ||
2 dl dl | kermaa kerma | ||
3 - 4 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli |
Keitetty parsakaali
1 l l | vettä vesi | ||
1 - 2 | parsakaalia parsakaali | ||
3 - 4 rkl rkl | voita voi | ||
2 - 3 tl tl | merisuolaa merisuola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPaistettuja ahvenfileitä ja anjovis-ruohosipulikastiketta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kala
- Poista fileistä mahdolliset ruodot ja mausta.
- Paista kalat kuumassa voi-öljyseoksessa kullanruskeiksi ja valuta.
- Tarjoile keitettyjen perunoiden, parsakaalin ja makrillikastikkeen sekä sitruunalohkojen kera.
Kastike
- Kiehauta kerma ja keitä hieman kokoon.
- Hienonna makrillifileet ja ruohosipuli, ja lisää ne kerman joukkoon. Sekoita. Saat kastikkeesta raikkaamman piristämällä sitä tilkalla sitruunan mehua.
Keitetty parsakaali
- Kiehauta vesi ja lisää suola.
- Poista parsakaalista varret ja aseta kukinnot kiehuvaan veteen. Keitä 3-4 minuuttia, kunnes ne alkavat hieman pehmentyä. Kaada lähes kaikki vesi pois, mutta jätä tilkka jäljelle.
- Kiehauta uudelleen kiehuvan kuumaksi, lisää voi, pyöräytä parsakaali voi-vesiseoksessa, tarkista maku ja tarjoile.