Helppous yllättää
Paistettuja ahvenfileitä ja anjovis-ruohosipulikastiketta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

600 - 800 g g ahvenfileitä ahvenfilee
4 rkl rkl voita voi
(paistamiseen)
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
(paistamiseen)
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
1 ripausta ripaus valkopippuria valkopippuri

Kastike

1 prk prk makrillifileitä makrillifilee
(Nixe makrillifilee tomaattikastikkeessa)
2 dl dl kermaa kerma
3 - 4 rkl rkl ruohosipulia ruohosipuli

Keitetty parsakaali

1 l l vettä vesi
1 - 2 parsakaalia parsakaali
3 - 4 rkl rkl voita voi
2 - 3 tl tl merisuolaa merisuola

Paistettuja ahvenfileitä ja anjovis-ruohosipulikastiketta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

Kala

  1. Poista fileistä mahdolliset ruodot ja mausta.
  2. Paista kalat kuumassa voi-öljyseoksessa kullanruskeiksi ja valuta.
  3. Tarjoile keitettyjen perunoiden, parsakaalin ja makrillikastikkeen sekä sitruunalohkojen kera.

Kastike

  1. Kiehauta kerma ja keitä hieman kokoon.
  2. Hienonna makrillifileet ja ruohosipuli, ja lisää ne kerman joukkoon. Sekoita. Saat kastikkeesta raikkaamman piristämällä sitä tilkalla sitruunan mehua.

Keitetty parsakaali

  1. Kiehauta vesi ja lisää suola.
  2. Poista parsakaalista varret ja aseta kukinnot kiehuvaan veteen. Keitä 3-4 minuuttia, kunnes ne alkavat hieman pehmentyä. Kaada lähes kaikki vesi pois, mutta jätä tilkka jäljelle.
  3. Kiehauta uudelleen kiehuvan kuumaksi, lisää voi, pyöräytä parsakaali voi-vesiseoksessa, tarkista maku ja tarjoile.