
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 - 800 g g | ahvenfileitä ahvenfilee | |
4 rkl rkl | voita
voi (paistamiseen) | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä
rapsiöljy (paistamiseen) | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri |
Kastike
1 prk prk | makrillifileitä
makrillifilee (Nixe makrillifilee tomaattikastikkeessa) | |
2 dl dl | kermaa kerma | |
3 - 4 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli |
Keitetty parsakaali
1 l l | vettä vesi | |
1 - 2 | parsakaalia parsakaali | |
3 - 4 rkl rkl | voita voi | |
2 - 3 tl tl | merisuolaa merisuola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaistettuja ahvenfileitä ja anjovis-ruohosipulikastiketta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kala
- Poista fileistä mahdolliset ruodot ja mausta.
- Paista kalat kuumassa voi-öljyseoksessa kullanruskeiksi ja valuta.
- Tarjoile keitettyjen perunoiden, parsakaalin ja makrillikastikkeen sekä sitruunalohkojen kera.
Kastike
- Kiehauta kerma ja keitä hieman kokoon.
- Hienonna makrillifileet ja ruohosipuli, ja lisää ne kerman joukkoon. Sekoita. Saat kastikkeesta raikkaamman piristämällä sitä tilkalla sitruunan mehua.
Keitetty parsakaali
- Kiehauta vesi ja lisää suola.
- Poista parsakaalista varret ja aseta kukinnot kiehuvaan veteen. Keitä 3-4 minuuttia, kunnes ne alkavat hieman pehmentyä. Kaada lähes kaikki vesi pois, mutta jätä tilkka jäljelle.
- Kiehauta uudelleen kiehuvan kuumaksi, lisää voi, pyöräytä parsakaali voi-vesiseoksessa, tarkista maku ja tarjoile.