
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | tacoja
taco (Snack Day tacokuoria (150g)) | ||
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | ||
1 prk prk | aiolia
aioli (Vitakrone aiolia (200g)) |
Katkaraputäyte
1 pss pss | katkarapuja
katkarapu (Ocean Sea isoja katkarapuja (270g)) | ||
200 g g | maissia
maissi (pakaste) | ||
2 | nektariinia nektariini | ||
8 | retiisiä retiisi | ||
1 | chiliä chili | ||
3 rkl rkl | limemehua limemehu | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 dl dl | korianteria
korianteri (hienonnettuna) | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaNopeat tacot katkaraputäytteellä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata katkaravut.
- Kiehauta ja jäähdytä maissit. Kuutioi nektariinit. Viipaloi retiisit. Hienonna chili. Purista limetin mehu. Hienonna korianteri. Sekoita katkaraputäytteet aineet keskenään.
- Täytä tacokuoret salaatinlehdillä, katkaraputäytteellä ja aiolilla.