
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | tacoja
taco (Snack Day tacokuoria (150g)) | |
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | |
1 prk prk | aiolia
aioli (Vitakrone aiolia (200g)) |
Katkaraputäyte
1 pss pss | katkarapuja
katkarapu (Ocean Sea isoja katkarapuja (270g)) | |
200 g g | maissia
maissi (pakaste) | |
2 | nektariinia nektariini | |
8 | retiisiä retiisi | |
1 | chiliä chili | |
3 rkl rkl | limemehua limemehu | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 dl dl | korianteria
korianteri (hienonnettuna) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNopeat tacot katkaraputäytteellä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata katkaravut.
- Kiehauta ja jäähdytä maissit. Kuutioi nektariinit. Viipaloi retiisit. Hienonna chili. Purista limetin mehu. Hienonna korianteri. Sekoita katkaraputäytteet aineet keskenään.
- Täytä tacokuoret salaatinlehdillä, katkaraputäytteellä ja aiolilla.