
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
650 g g | loimulohta loimulohi | |
200 g g | leipää
leipä (vaaleaa) | |
50 g g | oliiveja
oliivi (vihreitä) | |
1 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | |
50 g g | voita
voi (tai oliiviöljyä) | |
1 pss pss | perunaa
peruna (Deluxe duchesse-perunoita (pakaste)) |
Tartarkastike
2 | kananmunaa kananmuna | |
2 dl dl | majoneesia majoneesi | |
50 g g | maustekurkkuja maustekurkku | |
0,5 | sipulia sipuli | |
0,5 ruukkua ruukku | tilliä tilli | |
1 - 2 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKuorrutettua loimulohta, duchesse-perunoita ja tartarkastiketta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Loimulohi ja perunat
- Valmista ensin kuorrute.
- Sulata voi pannulla, lisää raastettu leipä ja paista rapeaksi.
- Sekoita valutettujen, pilkottujen oliivien kanssa ja raasta sitruunankuori joukkoon.
- Kuorruta lohi seoksella ja lämmitä hetken uunissa.
- Lämmitä myös duchesse-perunat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää nokare voita tai tilkka oliiviöljyä perunamassan päälle.
Tartarkastike
- Leikkaa sipuli ja säilykekurkut pieneksi kuutioksi tartarkastiketta varten. Hienonna kananmunat varovasti.
- Leikkaa myös tilli ja ruohosipuli hienoksi. Lisää sipulit, kurkut ja kananmunat majoneesiin ja sekoita kevyesti.
Annoksen kokoaminen
- Nosta lohesta varovasti valmiit annospalat lautasille, lisää duchesse-perunat sekä tartarkastike ja viimeistele annos tillillä. Tarjoile heti!
Vinkki: Jos tartarkastike on kovin paksua, voit lisätä joukkoon hieman kurkkulientä.