Helppous yllättää
Kuorrutettua loimulohta, duchesse-perunoita ja tartarkastiketta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

650 g g loimulohta loimulohi
200 g g leipää leipä
(vaaleaa)
50 g g oliiveja oliivi
(vihreitä)
1 sitruunan kuorta sitruunan kuori
50 g g voita voi
(tai oliiviöljyä)
1 pss pss perunaa peruna
(Deluxe duchesse-perunoita (pakaste))

Tartarkastike

2 kananmunaa kananmuna
2 dl dl majoneesia majoneesi
50 g g maustekurkkuja maustekurkku
0,5 sipulia sipuli
0,5 ruukkua ruukku tilliä tilli
1 - 2 rkl rkl ruohosipulia ruohosipuli

Kuorrutettua loimulohta, duchesse-perunoita ja tartarkastiketta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

Loimulohi ja perunat

  1. Valmista ensin kuorrute.
  2. Sulata voi pannulla, lisää raastettu leipä ja paista rapeaksi.
  3. Sekoita valutettujen, pilkottujen oliivien kanssa ja raasta sitruunankuori joukkoon.
  4. Kuorruta lohi seoksella ja lämmitä hetken uunissa.
  5. Lämmitä myös duchesse-perunat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää nokare voita tai tilkka oliiviöljyä perunamassan päälle.

Tartarkastike

  1. Leikkaa sipuli ja säilykekurkut pieneksi kuutioksi tartarkastiketta varten. Hienonna kananmunat varovasti.
  2. Leikkaa myös tilli ja ruohosipuli hienoksi. Lisää sipulit, kurkut ja kananmunat majoneesiin ja sekoita kevyesti.

Annoksen kokoaminen

  1. Nosta lohesta varovasti valmiit annospalat lautasille, lisää duchesse-perunat sekä tartarkastike ja viimeistele annos tillillä. Tarjoile heti!

Vinkki: Jos tartarkastike on kovin paksua, voit lisätä joukkoon hieman kurkkulientä.

Tarjoukset

Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munatKot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
13.12 - 06.12
ERÄ!
1,99