Valmistus
- Valmista ensin kuorrute.
- Sulata voi pannulla, lisää raastettu leipä ja paista rapeaksi.
- Sekoita valutettujen, pilkottujen oliivien kanssa ja raasta sitruunankuori joukkoon.
- Kuorruta lohi seoksella ja lämmitä hetken uunissa.
- Lämmitä myös duchesse-perunat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää nokare voita tai tilkka oliiviöljyä perunamassan päälle.
- Leikkaa sipuli ja säilykekurkut pieneksi kuutioksi tartarkastiketta varten. Hienonna kananmunat varovasti.
- Leikkaa myös tilli ja ruohosipuli hienoksi. Lisää sipulit, kurkut ja kananmunat majoneesiin ja sekoita kevyesti.
- Nosta lohesta varovasti valmiit annospalat lautasille, lisää duchesse-perunat sekä tartarkastike ja viimeistele annos tillillä. Tarjoile heti!
Loimulohi ja perunat
Tartarkastike
Annoksen kokoaminen
Vinkki: Jos tartarkastike on kovin paksua, voit lisätä joukkoon hieman kurkkulientä.