
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
650 g g | loimulohta loimulohi | ||
200 g g | leipää leipä | ||
50 g g | oliiveja oliivi | ||
1 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
50 g g | voita voi | ||
1 pss pss | perunaa peruna |
Tartarkastike
2 | kananmunaa kananmuna | ||
2 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
50 g g | maustekurkkuja maustekurkku | ||
0,5 | sipulia sipuli | ||
0,5 | tilliä tilli | ||
yrttejä yrtti |
Kuorrutettua loimulohta, duchesse-perunoita ja tartarkastiketta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30 min
(0)
Valmistus
Loimulohi ja perunat
- Valmista ensin kuorrute.
- Sulata voi pannulla, lisää raastettu leipä ja paista rapeaksi.
- Sekoita valutettujen, pilkottujen oliivien kanssa ja raasta sitruunankuori joukkoon.
- Kuorruta lohi seoksella ja lämmitä hetken uunissa.
- Lämmitä myös duchesse-perunat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää nokare voita tai tilkka Deluxe maustettua oliiviöljyä perunamassan päälle.
Tartarkastike
- Leikkaa sipuli ja säilykekurkut pieneksi kuutioksi tartarkastiketta varten. Hienonna kananmunat varovasti.
- Leikkaa myös tilli ja ruohosipuli hienoksi. Lisää sipulit, kurkut ja kananmunat majoneesiin ja sekoita kevyesti.
Annoksen kokoaminen
Nosta lohesta varovasti valmiit annospalat lautasille, lisää duchesse-perunat sekä tartarkastike ja viimeistele annos tillillä. Tarjoile heti!
Vinkki: Jos tartarkastike on kovin paksua, voit lisätä joukkoon hieman kurkkulientä.