Kuorrutettua loimulohta, duchesse-perunoita ja tartarkastiketta

Kuorrutettua loimulohta, duchesse-perunoita ja tartarkastiketta

VaikeusasteHelppo
Valmistus30 min

Valmistus

    Loimulohi ja perunat

  1. Valmista ensin kuorrute.
  2. Sulata voi pannulla, lisää raastettu leipä ja paista rapeaksi.
  3. Sekoita valutettujen, pilkottujen oliivien kanssa ja raasta sitruunankuori joukkoon.
  4. Kuorruta lohi seoksella ja lämmitä hetken uunissa.
  5. Lämmitä myös duchesse-perunat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää nokare voita tai tilkka oliiviöljyä perunamassan päälle.
  6. Tartarkastike

  7. Leikkaa sipuli ja säilykekurkut pieneksi kuutioksi tartarkastiketta varten. Hienonna kananmunat varovasti.
  8. Leikkaa myös tilli ja ruohosipuli hienoksi. Lisää sipulit, kurkut ja kananmunat majoneesiin ja sekoita kevyesti.
  9. Annoksen kokoaminen

  10. Nosta lohesta varovasti valmiit annospalat lautasille, lisää duchesse-perunat sekä tartarkastike ja viimeistele annos tillillä. Tarjoile heti!
  11. Vinkki: Jos tartarkastike on kovin paksua, voit lisätä joukkoon hieman kurkkulientä.

Sopivat reseptit