
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | nieriää nieriä | |
1 kpl kpl | sipulia sipuli | |
100 g g | pinaattia pinaatti | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 ruukkua ruukku | tilliä tilli | |
1 kpl kpl | sitruunaa
sitruuna (sitruuna viipaleina) | |
suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
voita
voi (voita paistamiseen) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNieriää grillaten
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa sipuli renkaiksi ja pilko pinaattia hiukan pienemmäksi.
- Kuullota sipulit voissa pehmeiksi ja lisää sitten pinaatit. Kääntele pinaatit nopeasti sipulien sekaan niin, että ne pehmenevät.
- Mausta pinaatti-sipuliseos suolalla, mustapippurilla ja raasta sekaan pieni tujaus valkosipulia.
- Avaa kala vatsasta ja mausta kalan sisäpinta suolalla. Täytä kala sitten pinaattiseoksella, hienonnetulla tillillä sekä sitruunaviipaleilla ja paina kiinni. Hiero vielä suolaa kalan pintaan ennen sen paperiin käärimistä.
- Kääri kala ensin folioon ja sitten tiiviisti kolmeen märkään sanomalehden sivuun.
- Paahda paperiin käärittyä kalaa nuotiossa tai grillissä noin 30-40 minuuttia tai kun paketin reunaa avatessa sieltä nousee höyryä.
VINKKI: Mikä parasta tämä resepti sopii mihin tahansa kalaan, joten voit käyttää Nieriän sijasta myös muita kaloja.