Helppous yllättää
Nieriää grillaten

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 nieriää nieriä
1 kpl kpl sipulia sipuli
100 g g pinaattia pinaatti
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 ruukkua ruukku tilliä tilli
1 kpl kpl sitruunaa sitruuna
(sitruuna viipaleina)
suolaa ja pippuria suola ja pippuri
voita voi
(voita paistamiseen)

Nieriää grillaten

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(0)

Valmistus

  1. Leikkaa sipuli renkaiksi ja pilko pinaattia hiukan pienemmäksi.
  2. Kuullota sipulit voissa pehmeiksi ja lisää sitten pinaatit. Kääntele pinaatit nopeasti sipulien sekaan niin, että ne pehmenevät.
  3. Mausta pinaatti-sipuliseos suolalla, mustapippurilla ja raasta sekaan pieni tujaus valkosipulia.
  4. Avaa kala vatsasta ja mausta kalan sisäpinta suolalla. Täytä kala sitten pinaattiseoksella, hienonnetulla tillillä sekä sitruunaviipaleilla ja paina kiinni. Hiero vielä suolaa kalan pintaan ennen sen paperiin käärimistä.
  5. Kääri kala ensin folioon ja sitten tiiviisti kolmeen märkään sanomalehden sivuun.
  6. Paahda paperiin käärittyä kalaa nuotiossa tai grillissä noin 30-40 minuuttia tai kun paketin reunaa avatessa sieltä nousee höyryä.

VINKKI: Mikä parasta tämä resepti sopii mihin tahansa kalaan, joten voit käyttää Nieriän sijasta myös muita kaloja.