Helppous yllättää
Cajunhenkinen surf&turf-kombo

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt broileria broileri
(Kanamestari Fajitas -maustettuja sisäfileepihvejä)
1 pss pss katkarapuja katkarapu
(Ocean Sea isoja katkarapuja)
1 pss pss kuivamarinadia kuivamarinadi
(Grillimaisteri USA Rub Smoky BBQ -kuivamarinadia)
1 lorausta loraus rapsiöljyä rapsiöljy
2 limeä lime
1 pss pss maissilastuja maissilastu
(Snack Day maissilastuja)
2 avokadoja avokado
1 prk prk salsaa salsa
(Snack Day salsakastiketta)
2 tomaattia tomaatti
1 alumiinifoliota alumiinifolio

Cajunhenkinen surf&turf-kombo

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(3)

Valmistus

  1. Ota katkaravut sulamaan ja broilerinfilee huoneenlämpöön reilu tunti ennen ruokailua.
  2. Kaada ravut pussistaan kippoon, ja sekoita joukkoon Grillimaisteri kuivamarinadisekä rapsiöljy. Anna rapujen tekeytyä hetki ja kuumenna grilli.
  3. Grillaa broilerin fileepihvit grillissä lähes kypsiksi. Ota broilerit pois grillistä ja kääri fileet tiukkaan folionyyttiin vetäytymään sekä jatkamaan kypsymistään. Broileri saa olla tässä vaiheessa jopa aavistuksen raaka paksuimmasta kohdastaan, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman mehevä.
  4. Broilereiden vetäytyessä halkaise avokadot, poista kivi ja kaapaise hedelmäliha ruokalusikalla talteen. Pilko avokadon liha ja purista päälle hiukan limen mehua tummumisen estämiseksi ja makua antamaan.
  5. Pilko tomaatit ja lisää palat salsakastikkeen joukkoon. Aseta tarjolle nachot, limelohkot, avokadosiivut ja tuoretomaatilla tuunattu salsa.
  6. Siivuta broilerinfileet ja valele ne folionyyttiin syntyneellä liemellä. Lopuksi ”pössäytä” eli pikapaista marinoidut katkaravut pannulla tai muurikalla, ja ei kun herkuttelemaan.

Vinkki: Sopivan ”lämpöiseksi” marinoitu cajunbroilerinfilee sopii mainiosti moneen muuhunkin ruokaan, eivätkä perheen junioritkaan hätkähdä sen lievää potkua.