Helppous yllättää
Pekoni-broilerivartaat grillistä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

600 g g broileria broileri
(Kanamestarin broilerin maustamattomia minuuttileikkeitä)
2 tl tl grillausmaustetta grillausmauste
(Grillimaisteri Mexican RUB chipotle-citrus-rubia (tai tacomaustetta))
1 pkt pkt pekonia pekoni

Kastike

1 dl dl maustekastiketta maustekastike
(Grillimaisteri Mexican style pineapple saucea)
1 dl dl ranskankermaa ranskankerma
0,5 limeä lime
(kuori raastettuna ja mehu)
1 ripausta ripaus suolaa suola

Lisäksi

1 nippua nippu korianteria korianteri
(ja limelohkoja halutessasi)

Pekoni-broilerivartaat grillistä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(3)

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen aineet sekaisin keskenään kulhossa. Tarkista maku maistamalla. Peitä ja siirrä viileään maustumaan.
  2. Kuivaa broilerifileet talouspaperilla ja hiero pintaan mausteseosta.
  3. Kieputa jokaisen fileen ympärille pekonisuikale.
  4. Tuplatikuta eli työnnä kaksi varrastikkua rinnakkain kolmen fileen läpi (= annos), jolloin niitä on helppo käännellä grillissä.
  5. Grillaa kypsiksi.
  6. Tarjoa lisänä ananaskastiketta, chili-paprikahöystöä ja halutessasi lisäksi riisiä tai keitettyjä varhaisperunoita.