
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | grillitikkuja grillitikku | ||
450 g g | broileria
broileri (Kanamestari fajitas-maustettua broilerin sisäfileetä) |
Paholaisen kastike
1 prk prk | grillattuja paprikoita grillattu paprika | ||
1 | chiliä chili | ||
1 | kevätsipulia
kevätsipuli (ilman vartta) | ||
3 -4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | siirappia siirappi | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy |
Broileritikut ja maailman paras paholaisen kastike
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:35
min
(2)
Valmistus
- Laita grillitikut hetkeksi veteen kostumaan ja valmista ensin kastike.
- Valuta paprikat huolella, halkaise tarvittaessa, jotta saat kaiken säilöntäliemen pois.
- Hienonna kastikkeen kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta tehosekoittimessa tai soseuta sauvasekoittimella.
- Valuta öljy joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja chiliä.
- Pujota fileet grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi. Paholaisen kastike on loistava mauste grillilihoille sekä -kasviksille. Reseptillä syntyy paljon kastiketta, mutta se säilyy hyvin jääkaapissa.
Vinkki: Paholaisen kastike on loistava mauste grillilihoille sekä kasviksille. Reseptillä syntyy paljon kastiketta, mutta se säilyy hyvin jääkaapissa.