Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
450 g g | broileria
broileri (Kanamestari fajitas-maustettua broilerin sisäfileetä) |
Paholaisen kastike
1 prk prk | grillattuja paprikoita grillattu paprika | |
1 | chiliä chili | |
1 | kevätsipulia
kevätsipuli (ilman vartta) | |
3 - 4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | siirappia siirappi | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroileritikut ja maailman paras paholaisen kastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita grillitikut hetkeksi veteen kostumaan ja valmista ensin kastike.
- Valuta paprikat huolella, halkaise tarvittaessa, jotta saat kaiken säilöntäliemen pois.
- Hienonna kastikkeen kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta tehosekoittimessa tai soseuta sauvasekoittimella.
- Valuta öljy joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja chiliä.
- Pujota fileet grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi. Paholaisen kastike on loistava mauste grillilihoille sekä -kasviksille. Reseptillä syntyy paljon kastiketta, mutta se säilyy hyvin jääkaapissa.
Vinkki: Paholaisen kastike on loistava mauste grillilihoille sekä kasviksille. Reseptillä syntyy paljon kastiketta, mutta se säilyy hyvin jääkaapissa.