Helppous yllättää
Grillimaisterin jambalaya

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

8 dl dl vettä vesi
4 dl dl pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi
2 kynttä kynsi kanalientä kanaliemi
400 g g broileria broileri
(Kanamestari fajitas-maustettua broilerin sisäfilee)
400 g g grillimakkaraa grillimakkara
150 - 200 g g katkarapuja katkarapu
2 kpl kpl maissia maissi
(Grillimaisteri esikeitetty maissi)
1 paprikaa paprika
2 sipulia sipuli
1 prk prk salsaa salsa
(Snack Day salsakastike)
1 dl dl grillauskastiketta grillauskastike
(Grillimaisteri Hickory BBQ-kastike)
1 dl dl rapsiöljyä rapsiöljy
4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli

Grillimaisterin jambalaya

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(4)

Valmistus

Riisi

  1. Liuota kanaliemikuutio kiehuvaan veteen, lisää riisi ja keitä kypsäksi paketin ohjeiden mukaan.
  2. Anna jäähtyä. Riisin voi keittää myös etukäteen odottamaan.

Jambalaya

  1. Poista paprikoista kanta ja siemenet, leikkaa neljään lohkoon. Grillaa paprikoihin sekä maisseihin väri pintaan.
  2. Pilko grillatut paprikalohkot muutamaan osaan, leikkaa maissi n. 2 cm:n paksuiksi kiekoiksi, suikaloi sipuli ja siivuta makkara.
  3. Nosta muurinpohjapannu grillille lämpenemään. Lisää öljy pannulle ja paista broilerinfileet kypsiksi, kääntele välillä.
  4. Lisää joukkoon makkarasiivut ja sipulit ja paista välillä käännellen, kunnes niiden pinta on saanut väriä.
  5. Lisää loput kasvikset ja paista hetki. Lisää joukkoon salsakastike, bbq-kastike, riisi ja katkaravut.
  6. Paista jambalayaa koko ajan sekoitellen, kunnes se on tasaisen lämmintä.
  7. Tarjoa suoraan pannulta.