
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 dl dl | vettä vesi | ||
4 dl dl | pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi | ||
2 kynttä kynsi | kanalientä kanaliemi | ||
400 g g | broileria broileri | ||
Kanamestari fajitas-maustettua broilerin sisäfilee | |||
400 g g | grillimakkaraa grillimakkara | ||
150 -200 g g | katkarapuja katkarapu | ||
2 kpl kpl | maissia maissi | ||
Grillimaisteri esikeitetty maissi | |||
1 | paprikaa paprika | ||
2 | sipulia sipuli | ||
1 prk prk | salsaa salsa | ||
Snack Day salsakastike | |||
1 dl dl | grillauskastiketta grillauskastike | ||
Grillimaisteri Hickory BBQ-kastike | |||
1 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Grillimaisterin jambalaya
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(3)
Valmistus
Riisi
- Liuota kanaliemikuutio kiehuvaan veteen, lisää riisi ja keitä kypsäksi paketin ohjeiden mukaan.
- Anna jäähtyä. Riisin voi keittää myös etukäteen odottamaan.
Jambalaya
- Poista paprikoista kanta ja siemenet, leikkaa neljään lohkoon. Grillaa paprikoihin sekä maisseihin väri pintaan.
- Pilko grillatut paprikalohkot muutamaan osaan, leikkaa maissi n. 2 cm:n paksuiksi kiekoiksi, suikaloi sipuli ja siivuta makkara.
- Nosta muurinpohjapannu grillille lämpenemään. Lisää öljy pannulle ja paista broilerinfileet kypsiksi, kääntele välillä.
- Lisää joukkoon makkarasiivut ja sipulit ja paista välillä käännellen, kunnes niiden pinta on saanut väriä.
- Lisää loput kasvikset ja paista hetki. Lisää joukkoon salsakastike, bbq-kastike, riisi ja katkaravut.
- Paista jambalayaa koko ajan sekoitellen, kunnes se on tasaisen lämmintä.
- Tarjoa suoraan pannulta.