
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 dl dl | vettä vesi | ||
4 dl dl | pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi | ||
2 kynttä kynsi | kanalientä kanaliemi | ||
400 g g | broileria
broileri (Kanamestari fajitas-maustettua broilerin sisäfilee) | ||
400 g g | grillimakkaraa grillimakkara | ||
150 - 200 g g | katkarapuja katkarapu | ||
2 kpl kpl | maissia
maissi (Grillimaisteri esikeitetty maissi) | ||
1 | paprikaa paprika | ||
2 | sipulia sipuli | ||
1 prk prk | salsaa
salsa (Snack Day salsakastike) | ||
1 dl dl | grillauskastiketta
grillauskastike (Grillimaisteri Hickory BBQ-kastike) | ||
1 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGrillimaisterin jambalaya
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Riisi
- Liuota kanaliemikuutio kiehuvaan veteen, lisää riisi ja keitä kypsäksi paketin ohjeiden mukaan.
- Anna jäähtyä. Riisin voi keittää myös etukäteen odottamaan.
Jambalaya
- Poista paprikoista kanta ja siemenet, leikkaa neljään lohkoon. Grillaa paprikoihin sekä maisseihin väri pintaan.
- Pilko grillatut paprikalohkot muutamaan osaan, leikkaa maissi n. 2 cm:n paksuiksi kiekoiksi, suikaloi sipuli ja siivuta makkara.
- Nosta muurinpohjapannu grillille lämpenemään. Lisää öljy pannulle ja paista broilerinfileet kypsiksi, kääntele välillä.
- Lisää joukkoon makkarasiivut ja sipulit ja paista välillä käännellen, kunnes niiden pinta on saanut väriä.
- Lisää loput kasvikset ja paista hetki. Lisää joukkoon salsakastike, bbq-kastike, riisi ja katkaravut.
- Paista jambalayaa koko ajan sekoitellen, kunnes se on tasaisen lämmintä.
- Tarjoa suoraan pannulta.