
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 dl dl | vettä vesi | |
4 dl dl | pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi | |
2 kynttä kynsi | kanalientä kanaliemi | |
400 g g | broileria
broileri (Kanamestari fajitas-maustettua broilerin sisäfilee) | |
400 g g | grillimakkaraa grillimakkara | |
150 - 200 g g | katkarapuja katkarapu | |
2 kpl kpl | maissia
maissi (Grillimaisteri esikeitetty maissi) | |
1 | paprikaa paprika | |
2 | sipulia sipuli | |
1 prk prk | salsaa
salsa (Snack Day salsakastike) | |
1 dl dl | grillauskastiketta
grillauskastike (Grillimaisteri Hickory BBQ-kastike) | |
1 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillimaisterin jambalaya
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Riisi
- Liuota kanaliemikuutio kiehuvaan veteen, lisää riisi ja keitä kypsäksi paketin ohjeiden mukaan.
- Anna jäähtyä. Riisin voi keittää myös etukäteen odottamaan.
Jambalaya
- Poista paprikoista kanta ja siemenet, leikkaa neljään lohkoon. Grillaa paprikoihin sekä maisseihin väri pintaan.
- Pilko grillatut paprikalohkot muutamaan osaan, leikkaa maissi n. 2 cm:n paksuiksi kiekoiksi, suikaloi sipuli ja siivuta makkara.
- Nosta muurinpohjapannu grillille lämpenemään. Lisää öljy pannulle ja paista broilerinfileet kypsiksi, kääntele välillä.
- Lisää joukkoon makkarasiivut ja sipulit ja paista välillä käännellen, kunnes niiden pinta on saanut väriä.
- Lisää loput kasvikset ja paista hetki. Lisää joukkoon salsakastike, bbq-kastike, riisi ja katkaravut.
- Paista jambalayaa koko ajan sekoitellen, kunnes se on tasaisen lämmintä.
- Tarjoa suoraan pannulta.