
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | lehtipihvejä
lehtipihvi (Grillimaisteri naudan lehtipihviä) | ||
3 - 4 tl tl | kuivamarinadia
kuivamarinadi (esim. Grillimaisteri Allround Rub -kuivamarinadia) | ||
4 viipaletta viipale | maustevoita
maustevoi (Grillimaisteri valkosipuli-yrttivoita) | ||
1 - 2 | fenkolia fenkoli | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
1 tilkkaa tilkka | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 tilkkaa tilkka | balsamietikkaa balsamietikka |
Maissi-mozzarellasalaatti
2 | maissia maissi | ||
2 - 3 | kevätsipulia kevätsipuli | ||
2 prk prk | mozzarellaa
mozzarella (mini) | ||
1 rs rs | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti |
Kastike
0,5 dl dl | limemehua limemehu | ||
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
0,5 dl dl | korianteria korianteri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLehtipihvit maustevoilla, grillifenkolit ja maissi-mozzarellasalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hiero pihvien pintaan rubia ja anna maustua puolisen tuntia huoneenlämmössä.
- Leikkaa fenkolit viipaleiksi ja grillaa niihin hieman väriä.
- Nosta viipaleet tarjoiluvadille, mausta suolalla ja pippurilla ja pirskota päälle oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa.
- Grillaa lehtipihvejä pari minuutti per puoli.
- Nosta ne tarjolle ja aseta kunkin pihvin päälle maustevoinappi sulamaan.
Maissi-mozzarellasalaatti
- Grillaa maissintähkät niin, että ne saavat pintaansa herkullisen värin.
- Nosta maissit leikkuulaudalle pystyyn ja leikkaa jyvät veitsellä irti.
- Sekoita kastikeainekset tarjoilukulhon pohjalla.
- Kumoa mukaan maissinjyvät, hienonnetut kevätsipulit, valutetut mozzarellapallot ja huuhdotut kirsikkatomaatit.
- Sekoita ainekset keskenään ja tarjoile grilliherkkujen kanssa.
Vinkki: Lehtipihviin saat uutta potkua erilaisilla RUB-mausteseoksilla. Fenkolit sopivat hienosti grillattaviksi ja grillattu maissi antaa maukkautta mozzarellasalaattiin.