
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | härän pihvejä
härän pihvi (härän entrecôte) | |
1 | kukkakaalia kukkakaali | |
25 g g | voita voi | |
1 dl dl | ruokakermaa ruokakerma | |
0,5 | sipulia sipuli | |
2 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
0,25 | chiliä
chili (punainen chilipalko) | |
3 vartta varsi | kevätsipulia kevätsipuli |
Viimeistelyyn
1 pkt pkt | maustevoita
maustevoi (Grillimaisteri Allround -maustevoi) | |
0,5 | sitruunaa
sitruuna (mehu puristettuna) |
Maustamiseen
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listViskimarinoitua entrecôtea ja curry-kukkakaalia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota entrecôte huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillausta ja leikkaa kalvoon viilto, jotta pihvi ei kuperru grillissä.
- Leikkaa kukkakaali noin peukalonpään kokoisiksi nupuiksi ja sipuli pieniksi paloiksi.
- Silppua chili pieneksi. Paista vihanneksia curryllä maustetussa voissa noin 2-3 minuuttia ja lisää ruokakerma. Anna hautua vielä 10 minuuttia ja lisää silputtu kevätsipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Grillaa entrecôtea ensin hetki korkealla lämmöllä, jonka jälkeen jatka kypsyttämistä pienemmällä lämmöllä. Tarkkaile lihaa grillaamisen aikana.
- Tarjoile entrecôte curry-kukkakaalin ja maustevoin kanssa, viimeistele sitruunamehulla.