Helppous yllättää
Viskimarinoitua entrecôtea ja curry-kukkakaalia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g härän pihvejä härän pihvi
(härän entrecôte)
1 kukkakaalia kukkakaali
25 g g voita voi
1 dl dl ruokakermaa ruokakerma
0,5 sipulia sipuli
2 tl tl curryjauhetta curryjauhe
0,25 chiliä chili
(punainen chilipalko)
3 vartta varsi kevätsipulia kevätsipuli

Viimeistelyyn

1 pkt pkt maustevoita maustevoi
(Grillimaisteri Allround -maustevoi)
0,5 sitruunaa sitruuna
(mehu puristettuna)

Maustamiseen

1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Viskimarinoitua entrecôtea ja curry-kukkakaalia

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Ota entrecôte huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillausta ja leikkaa kalvoon viilto, jotta pihvi ei kuperru grillissä.
  2. Leikkaa kukkakaali noin peukalonpään kokoisiksi nupuiksi ja sipuli pieniksi paloiksi.
  3. Silppua chili pieneksi. Paista vihanneksia curryllä maustetussa voissa noin 2-3 minuuttia ja lisää ruokakerma. Anna hautua vielä 10 minuuttia ja lisää silputtu kevätsipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Grillaa entrecôtea ensin hetki korkealla lämmöllä, jonka jälkeen jatka kypsyttämistä pienemmällä lämmöllä. Tarkkaile lihaa grillaamisen aikana.
  5. Tarjoile entrecôte curry-kukkakaalin ja maustevoin kanssa, viimeistele sitruunamehulla.