
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa jauheliha | |
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen | |
1 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
2 rkl rkl | minttua minttu | |
1,5 rkl rkl | rosmariinia rosmariini | |
1,25 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | sokeria sokeri | |
1 tl tl | kanelia kaneli | |
0,75 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | |
1 | kananmunaa kananmuna |
Dippi
250 g g | tsatsikia tsatsiki |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJauhelihakepakot kreikkalaiseen tapaan
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kumoa jauheliha kulhoon.
- Kuori ja silppua sipulit. Lisää ne sekä pinjansiemenrouhe ja hienonnetut yrtit jauhelihakulhoon. Sekoita joukkoon mausteet ja muna.
- Muotoile mureketaikinasta kahdeksan pötköä ja työnnä niihin varrastikut. Grillaa kypsiksi.
Vinkki: Tarjoa lisänä tsatsikia ja halloumi-kasvisvartaita.