
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa jauheliha | ||
1 | sipulia sipuli | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen | ||
1 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
2 rkl rkl | minttua minttu | ||
1,5 rkl rkl | rosmariinia rosmariini | ||
1,25 tl tl | suolaa suola | ||
1 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | kanelia kaneli | ||
0,75 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | ||
1 | kananmunaa kananmuna |
Dippi
250 g g | tsatsikia tsatsiki |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaJauhelihakepakot kreikkalaiseen tapaan
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kumoa jauheliha kulhoon.
- Kuori ja silppua sipulit. Lisää ne sekä pinjansiemenrouhe ja hienonnetut yrtit jauhelihakulhoon. Sekoita joukkoon mausteet ja muna.
- Muotoile mureketaikinasta kahdeksan pötköä ja työnnä niihin varrastikut. Grillaa kypsiksi.
Vinkki: Tarjoa lisänä tsatsikia ja halloumi-kasvisvartaita.