
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
4 kpl kpl | makkaraa
makkara (esim. krakovanmakkaraa) | |
4 kpl kpl | hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä | |
1 lorausta loraus | grillauskastiketta
grillauskastike (Grillimaisteri Red Pepper Hot -kastiketta) | |
2 | avokadoja avokado | |
100 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
0,5 | sipulia sipuli | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
0,5 | limeä
lime (mehu puristettuna) | |
1 kourallista kourallinen | popcornia popcorn |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPerun hodari
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Avaa avokadot ja poista niistä kivet. Kuutioi avokadot ja kirsikkatomaatit, hienonna sipuli ja korianteri varsineen.
2. Yhdistä avocadot, kirsikkatomaatit, sipuli ja korianteri ja mausta limen mehulla.
3. Paista makkarat ruskeiksi grillissä, uunissa tai pannulla.
4. Lämmitä hotdog-sämpylät grillissä tai uunissa.
5. Täytä sämpylät nakilla, sitten avokadosalsalla ja lopuksi reilulla lusikallisella chilikastiketta. Viimeistele rapealla popcornilla.