Helppous yllättää
Perun hodari

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

4 kpl kpl makkaraa makkara
(esim. krakovanmakkaraa)
4 kpl kpl hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä
1 lorausta loraus grillauskastiketta grillauskastike
(Grillimaisteri Red Pepper Hot -kastiketta)
2 avokadoja avokado
100 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
0,5 sipulia sipuli
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri
0,5 limeä lime
(mehu puristettuna)
1 kourallista kourallinen popcornia popcorn

Perun hodari

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(3)

Valmistus

1. Avaa avokadot ja poista niistä kivet. Kuutioi avokadot ja kirsikkatomaatit, hienonna sipuli ja korianteri varsineen.

2. Yhdistä avocadot, kirsikkatomaatit, sipuli ja korianteri ja mausta limen mehulla.

3. Paista makkarat ruskeiksi grillissä, uunissa tai pannulla.

4. Lämmitä hotdog-sämpylät grillissä tai uunissa.

5. Täytä sämpylät nakilla, sitten avokadosalsalla ja lopuksi reilulla lusikallisella chilikastiketta. Viimeistele rapealla popcornilla.