
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Sinappikastike
1 | kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen | ||
0,5 dl dl | sinappia sinappi | ||
1 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | ||
3 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
2 tl tl | appelsiinimehua appelsiinimehu | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | sokeria sokeri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLammasmakkara-pitat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Tee ensin sinappikastike. Sekoita keltuainen, sinappi ja etikka. Vatkaa öljy joukkoon ohuena nauhana niin, että kastikkeesta tulee majoneesimainen. Lisää appelsiinimehu, suola ja sokeri.
- Huuhtele salaatti ja murustele fetajuusto.
- Leikkaa kevätsipulin vaalea osa noin 5 sentin paloiksi. Leikkaa vihreä osa renkaiksi.
- Leikkaa paprika lohkoiksi. Poista siemenet.
- Grillaa makkarat kypsiksi. Grillaa samalla paprikat ja kevätsipulin vaaleat osat.
- Grillaa viimeiseksi pitaleivät varovasti.
- Halkaise leipä taskuksi eli jätä kiinni toisesta päästä.
- Asettele leipätaskun sisään ensin salaattia, sitten paprikaa, kevätsipulia ja makkaraa.
- Lisää fetamuruja, kevätsipulirenkaita ja lopuksi sinappikastiketta.