Helppous yllättää
Lammasmakkara-pitat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
(esim. Romaine)
200 g g fetajuustoa fetajuusto
1 nippua nippu kevätsipulia kevätsipuli
1 - 2 paprikaa paprika
4 - 8 raakamakkaraa raakamakkara
(Grillimaisteri Merquez-lammasraakamakkaraa)
4 pitaleipää pitaleipä
(Lidlin paistopisteestä)

Sinappikastike

1 kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen
0,5 dl dl sinappia sinappi
1 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
3 dl dl rapsiöljyä rapsiöljy
2 tl tl appelsiinimehua appelsiinimehu
0,25 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl sokeria sokeri

Lammasmakkara-pitat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

  1. Tee ensin sinappikastike. Sekoita keltuainen, sinappi ja etikka. Vatkaa öljy joukkoon ohuena nauhana niin, että kastikkeesta tulee majoneesimainen. Lisää appelsiinimehu, suola ja sokeri.
  2. Huuhtele salaatti ja murustele fetajuusto.
  3. Leikkaa kevätsipulin vaalea osa noin 5 sentin paloiksi. Leikkaa vihreä osa renkaiksi.
  4. Leikkaa paprika lohkoiksi. Poista siemenet.
  5. Grillaa makkarat kypsiksi. Grillaa samalla paprikat ja kevätsipulin vaaleat osat.
  6. Grillaa viimeiseksi pitaleivät varovasti.
  7. Halkaise leipä taskuksi eli jätä kiinni toisesta päästä.
  8. Asettele leipätaskun sisään ensin salaattia, sitten paprikaa, kevätsipulia ja makkaraa.
  9. Lisää fetamuruja, kevätsipulirenkaita ja lopuksi sinappikastiketta.