
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (esim. Romaine) | |
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
1 nippua nippu | kevätsipulia kevätsipuli | |
1 - 2 | paprikaa paprika | |
4 - 8 | raakamakkaraa
raakamakkara (Grillimaisteri Merquez-lammasraakamakkaraa) | |
4 | pitaleipää
pitaleipä (Lidlin paistopisteestä) |
Sinappikastike
1 | kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen | |
0,5 dl dl | sinappia sinappi | |
1 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
3 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 tl tl | appelsiinimehua appelsiinimehu | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLammasmakkara-pitat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Tee ensin sinappikastike. Sekoita keltuainen, sinappi ja etikka. Vatkaa öljy joukkoon ohuena nauhana niin, että kastikkeesta tulee majoneesimainen. Lisää appelsiinimehu, suola ja sokeri.
- Huuhtele salaatti ja murustele fetajuusto.
- Leikkaa kevätsipulin vaalea osa noin 5 sentin paloiksi. Leikkaa vihreä osa renkaiksi.
- Leikkaa paprika lohkoiksi. Poista siemenet.
- Grillaa makkarat kypsiksi. Grillaa samalla paprikat ja kevätsipulin vaaleat osat.
- Grillaa viimeiseksi pitaleivät varovasti.
- Halkaise leipä taskuksi eli jätä kiinni toisesta päästä.
- Asettele leipätaskun sisään ensin salaattia, sitten paprikaa, kevätsipulia ja makkaraa.
- Lisää fetamuruja, kevätsipulirenkaita ja lopuksi sinappikastiketta.