
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
550 g g | pulled pork -lihaa
pulled pork -liha (Grillimaisteri USA Pulled porkia/beefiä/chickeniä) | ||
6 kpl kpl | hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä | ||
500 g g | coleslaw-salaattia coleslaw-salaatti | ||
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | ||
1 prk prk | majoneesia majoneesi | ||
mausteita
mausteet (oman maun mukaan) |
Lisäksi
1 | alumiinifoliota alumiinifolio |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaNyhtöpossuhampurilainen
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Aloita ämmittämällä Pulled pork tai Pulled beef paketin ohjeen mukaan. Voit lämmittää lihan myös grillissä. Poista vakuumi ja kääri liha haudutusliemineen tiiviiseen foliokääröön. Anna lämmetä grillissä pakettia välillä käännellen noin 20 minuuttia.
- Lisää joukkoon paketin mukana tuleva maustekastike ja nyhdä liha haarukalla massaksi. Pidä nyhtöpossu tai -nauta lämpimänä sillä aikaa, kun puolitat ja paahdat hampurilaissämpylät rapeiksi grillissä, uunissa tai leivänpaahtimessa.
- Lusikoi sämpylälle runsaasti nyhtölihaa, salaatinlehtiä ja coleslaw-kaalisalaattia. Mausta oman maun mukaan mausteilla ja majoneeseilla. Paina hampurilaiskansi kiinni ja nauti saman tien.