Helppous yllättää
Nyhtöpossuhampurilainen

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

550 g g pulled pork -lihaa pulled pork -liha
(Grillimaisteri USA Pulled porkia/beefiä/chickeniä)
6 kpl kpl hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä
500 g g coleslaw-salaattia coleslaw-salaatti
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
1 prk prk majoneesia majoneesi
mausteita mausteet
(oman maun mukaan)

Lisäksi

1 alumiinifoliota alumiinifolio

Nyhtöpossuhampurilainen

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

  1. Aloita ämmittämällä Pulled pork tai Pulled beef paketin ohjeen mukaan. Voit lämmittää lihan myös grillissä. Poista vakuumi ja kääri liha haudutusliemineen tiiviiseen foliokääröön. Anna lämmetä grillissä pakettia välillä käännellen noin 20 minuuttia.
  2. Lisää joukkoon paketin mukana tuleva maustekastike ja nyhdä liha haarukalla massaksi. Pidä nyhtöpossu tai -nauta lämpimänä sillä aikaa, kun puolitat ja paahdat hampurilaissämpylät rapeiksi grillissä, uunissa tai leivänpaahtimessa.
  3. Lusikoi sämpylälle runsaasti nyhtölihaa, salaatinlehtiä ja coleslaw-kaalisalaattia. Mausta oman maun mukaan mausteilla ja majoneeseilla. Paina hampurilaiskansi kiinni ja nauti saman tien.