Helppous yllättää
Possua, grillattua luumuchutneya ja herkkusieni-kevätsipulivarras

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kg kg porsaanlihaa porsaanliha
(Grillimaisteri porsaan sisäfilee marinoituna)

Luumuchutney

5 luumuja luumu
1 nippua nippu kevätsipulia kevätsipuli
(4-6 sipulista varret)
1 pulloa pullo grillauskastiketta grillauskastike
(Grillimaisteri BBQ-kastiketta)
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 rkl rkl balsamietikkaa balsamietikka
1 rkl rkl sokeria sokeri
1 tl tl merisuolaa merisuola

Herkkusieni-kevätsipuli-varras

8 kpl kpl herkkusieniä herkkusieni
4 - 6 kevätsipulia kevätsipuli
2 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 rkl rkl grillauskastiketta grillauskastike
(Grillimaisteri BBQ-kastiketta)

Lisäksi

1 arkkia arkki alumiinifoliota alumiinifolio

Possua, grillattua luumuchutneya ja herkkusieni-kevätsipulivarras

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(0)

Valmistus

Luumuchutney

  1. Ota reilu siivu alumiinifoliota ja taittele se kaksin kerroin niin, että syntyy n. 40 cm x 40 cm pala.
  2. Halkaise luumut ja poista kivet. Lohko luumut ja hienonna kevätsipulin varret, säästä sipuliosat vartaita varten.
  3. Laita luumut, kevätsipulin varret ja loput ainekset foliolle, sekoita ja tee foliosta nyytti.

Herkkusieni-kevätsipulivarras

  1. Ota porsaan sisäfilee huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista ja tee muut valmistelut ennen grillauksen aloittamista.
  2. Laita grillitikut veteen kostumaan.
  3. Halkaise kevätsipulit ja herkkusienet kahteen osaan ja pujota vuorotellen vartaisiin.
  4. Sekoita kulhossa soijakastike, rapsiöljy ja bbq-kastike.
  5. Kuumenna grilli ja aseta luumuchutneyn folionyytti grillin reunalle mietoon lämpöön.
  6. Grillaa porsaanfilee kypsäksi tai aavistuksen mediumiksi ja sekoita samalla aika ajoin chutneynyytin sisältöä.
  7. Chutney on valmista, kun luumut ovat pehmenneet. Kääri filee tiukkaan foliopakettiin ja anna vetäytyä kymmenisen minuuttia.
  8. Possun vetäytyessä grillaa herkkusieni-kevätsipulivartaat. Penslaa vartaita bbq-kastikeseoksella grillauksen aikana.
  9. Leikkaa porsaanfilee siivuiksi ja valelle folionyyttiin kertyneellä nesteellä.
  10. Kokoa annokset ja nauti heti.