
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | porsaanlihaa porsaanliha | ||
Grillimaisteri porsaan sisäfilee marinoituna |
Luumuchutney
5 | luumuja luumu | ||
1 nippua nippu | kevätsipulia kevätsipuli | ||
4-6 sipulista varret | |||
1 pulloa pullo | grillauskastiketta grillauskastike | ||
Grillimaisteri BBQ-kastiketta | |||
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | ||
1 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | merisuolaa merisuola |
Herkkusieni-kevätsipuli-varras
8 kpl kpl | herkkusieniä herkkusieni | ||
4 -6 | kevätsipulia kevätsipuli | ||
2 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | ||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 rkl rkl | grillauskastiketta grillauskastike | ||
Grillimaisteri BBQ-kastiketta |
Lisäksi
4 | grillitikkuja grillitikku | |
1 arkkia arkki | alumiinifoliota alumiinifolio |
Possua, grillattua luumuchutneya ja herkkusieni-kevätsipulivarras
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(0)
Valmistus
Luumuchutney
- Ota reilu siivu alumiinifoliota ja taittele se kaksin kerroin niin, että syntyy n. 40 cm x 40 cm pala.
- Halkaise luumut ja poista kivet. Lohko luumut ja hienonna kevätsipulin varret, säästä sipuliosat vartaita varten.
- Laita luumut, kevätsipulin varret ja loput ainekset foliolle, sekoita ja tee foliosta nyytti.
Herkkusieni-kevätsipulivarras
- Ota porsaan sisäfilee huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista ja tee muut valmistelut ennen grillauksen aloittamista.
- Laita grillitikut veteen kostumaan.
- Halkaise kevätsipulit ja herkkusienet kahteen osaan ja pujota vuorotellen vartaisiin.
- Sekoita kulhossa soijakastike, rapsiöljy ja bbq-kastike.
- Kuumenna grilli ja aseta luumuchutneyn folionyytti grillin reunalle mietoon lämpöön.
- Grillaa porsaanfilee kypsäksi tai aavistuksen mediumiksi ja sekoita samalla aika ajoin chutneynyytin sisältöä.
- Chutney on valmista, kun luumut ovat pehmenneet. Kääri filee tiukkaan foliopakettiin ja anna vetäytyä kymmenisen minuuttia.
- Possun vetäytyessä grillaa herkkusieni-kevätsipulivartaat. Penslaa vartaita bbq-kastikeseoksella grillauksen aikana.
- Leikkaa porsaanfilee siivuiksi ja valelle folionyyttiin kertyneellä nesteellä.
- Kokoa annokset ja nauti heti.