
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 - 1,5 g g | uutta perunaa uusi peruna | |
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
3 rkl rkl | merisuolaa merisuola | |
1 arkkia arkki | alumiinifoliota alumiinifolio |
Hapankaalipaistos
3 | sipulia sipuli | |
1 pkt pkt | pekonia
pekoni (Grillimaisteri pekonisiivuja 3-pack) | |
1 - 6 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 ruukkua ruukku | timjamia timjami | |
3 pkt pkt | raakamakkaraa
raakamakkara (Grilllimaisteri raaka olutmakkara) | |
0,5 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
3 rkl rkl | siirappia siirappi | |
1 pss pss | grillausmaustetta
grillausmauste (Grillimaisteri allround-grillausmauste) |
Tarjoiluun
1 prk prk | majoneesia majoneesi | |
1 prk prk | sinappia sinappi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOlutmakkara-hapankaalipaistos ja paahdetut potut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Vinkki: Laita grilli kuumaksi ja aloita perunoista, niin ne kypsyvät hutikan valmistuksen aikana. Näiden pottujen makuun päästyäsi et muita enää halua syödäkään!
Uuden sadon perunat
- Pese ja kuivaa potut alumiinivuokaan ja kaada päälle oliiviöljy sekä merisuola. Sekoita hyvin ja nosta vuoka grilliin.
- Paista perunoita 10-15 minuuttia välillä sekoitellen. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja siirrä grillin reunalle (ei niin kuumaan kohtaan) n. 5-10 minuutiksi.
- Tarkista perunoiden kypsyys ja paista lisää tarvittaessa. Kun tarjoat potut, nosta ne pois vuoasta, jolloin ylimääräinen suola ja öljy jäävät vuokaan.
Hapankaalipaistos
- Kuori sipulit ja pilko ne isohkoiksi suikaleiksi. Siivuta pekoni, kuori ja murskaa valkosipulit, hienonna timjami ja purista hapankaalista kaikki neste pois.
- Kuumenna muurikkapannu tai jokin muu iso pannu grillissä kuumaksi, lisää öljy ja paahda pekonisiivut rapeiksi. Siirrä pekonipalat pannun reunoille, jolloin keskelle jää ”lätäkkö” rasvaa.
- Pursota raakamakkaroiden massa ”siskonmakkarakeitto”-hengessä pieninä paloina rasvaan ja paista kypsäksi.
- Lisää pannulle sipulit, kuivaksi puristettu hapankaalisalaatti sekä mausteet ja sekoita kaikki ainekset sekaisin.
- Paista seosta, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja tarjoa paahdettujen perunoiden, grillisinapin ja majoneesin kera.