Helppous yllättää
Kokonaisena grillattua porsaan sisäfileetä ja maustettuja perunoita

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kg kg porsaanlihaa porsaanliha
(porsaan sisäfileetä)
1 kg kg uutta perunaa uusi peruna
2 dl dl grillauskastiketta grillauskastike
(esim. Grillimaisteri USA Kentucky Whiskey BBQ-kastiketta)
4 kpl kpl maissia maissi
(esikeitettyjä grillimaisseja)
2 valkosipulia valkosipuli
(kokonaisia)
1 nippua nippu kevätsipulia kevätsipuli
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Kokonaisena grillattua porsaan sisäfileetä ja maustettuja perunoita

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

  1. Pyyhi marinadi lihan pinnasta ja poista kalvot.
  2. Grillaa lihan pinnat kiinni kuumassa grillissä, alenna sitten lämpötilaa ja paista liha kypsäksi n. 20 minuutin ajan.
  3. Pese perunat ja leikkaa n. 1 cm paksuiksi siivuiksi ja laita kulhoon. Lisää joukkoon öljyä, suolaa ja pippuria ja sekoita hyvin.
  4. Paista perunat muurikalla tai parilalla melkein kypsäksi ja lisää joukkoon Kentucky Whiskey -kastike ja hienonnettu kevätsipuli. Anna hautua kypsäksi.
  5. Leikkaa valkosipulit kahtia ja grillaa kypsäksi. Lorauta pintaan oliiviöljyä. Grillaa maissit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi, laita annoksen reunoille.