
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | porsaanlihaa
porsaanliha (porsaan sisäfileetä) | ||
1 kg kg | uutta perunaa uusi peruna | ||
2 dl dl | grillauskastiketta
grillauskastike (esim. Grillimaisteri USA Kentucky Whiskey BBQ-kastiketta) | ||
4 kpl kpl | maissia
maissi (esikeitettyjä grillimaisseja) | ||
2 | valkosipulia
valkosipuli (kokonaisia) | ||
1 nippua nippu | kevätsipulia kevätsipuli | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKokonaisena grillattua porsaan sisäfileetä ja maustettuja perunoita
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pyyhi marinadi lihan pinnasta ja poista kalvot.
- Grillaa lihan pinnat kiinni kuumassa grillissä, alenna sitten lämpötilaa ja paista liha kypsäksi n. 20 minuutin ajan.
- Pese perunat ja leikkaa n. 1 cm paksuiksi siivuiksi ja laita kulhoon. Lisää joukkoon öljyä, suolaa ja pippuria ja sekoita hyvin.
- Paista perunat muurikalla tai parilalla melkein kypsäksi ja lisää joukkoon Kentucky Whiskey -kastike ja hienonnettu kevätsipuli. Anna hautua kypsäksi.
- Leikkaa valkosipulit kahtia ja grillaa kypsäksi. Lorauta pintaan oliiviöljyä. Grillaa maissit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi, laita annoksen reunoille.