
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | naudan pihvejä
naudan pihvi (Grillimaisteri T-luupihvi) | |
1 kg kg | uutta perunaa uusi peruna | |
1 - 2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 | fenkolia fenkoli | |
1 - 2 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (esim. Cosmopolitan) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Voikastike
50 g g | voita voi | |
1 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
0,5 prk prk | kapriksia kapris |
Lisäksi
0,5 ruukkua ruukku | tilliä tilli | |
0,5 ruukkua ruukku | ruohosipulia ruohosipuli | |
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola |
Vinegretti
1 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,25 dl dl | valkoviinietikkaa
valkoviinietikka (tai vaaleaa balsamiviinietikkaa) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listT-luupihvi, grillatut kasvikset ja sitruuna-kaprisvoi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota lihat jääkaapista huoneenlämpöön.
- Kypsennä pestyt perunat 200-asteisessa uunissa oliiviöljyn ja suolan kanssa napakan kypsiksi ja leikkaa puoliksi.
- Leikkaa fenkoli ja salaatti isohkoiksi lohkoiksi. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Kypsennä kasvikset uunissa puolikypsiksi.
- Hienonna yrtit.
- Ravista kastikkeen ainekset hyvin keskenään.
- Paahda voi vaaleanruskeaksi kattilassa ja lisää sitruunankuoriraaste sekä kaprikset.
- Grillaa pihvit kuumassa grillissä nopeasti haluttuun kypsyyteen. Mausta suolalla ja pippurilla ja kietaise folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi.
- Grillaa samanaikaisesti myös halkaistut perunat. Nostele kulhoon, lisää yrtit ja sekoita. Grillaa myös fenkoli- ja salaattilohkot.
- Kokoa annos siten, että levität perunat ensin lautaselle, sitten kasvikset ja päälle pihvi, jonka valelet kaprisvoilla. Nostele vinegretillä maustettu rucolasalaatti viimeiseksi annoksen päälle.