Helppous yllättää
Pohjolan hodari

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

1 pkt pkt bratwurstia bratwurst
(6 nakkia)
1 pkt pkt pekonia pekoni
2 dl dl majoneesia majoneesi
0,5 tl tl valkopippuria valkopippuri
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
4 dl dl hapankaalia hapankaali
6 rkl rkl puolukkahilloa puolukkahillo
6 rkl rkl sipulirouhetta sipulirouhe
6 kpl kpl hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä

Pohjolan hodari

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(6)

Valmistus

1. Kuumenna uuni 220 asteeseen ja levitä pekonit leivinpaperille.

2. Paahda uunin yläosassa 10 minuuttia tai kunnes pekonit ovat ruskistuneet. Nosta pihdeillä talouspaperilla peitetylle lautaselle rapeutumaan.

3. Kun pekonit ovat jäähtyneet, silppua keittiösaksilla rouheeksi.

4. Sekoita valkopippuri majoneesiin ja raasta joukkoon valkosipulin kynsi.

5. Paista nakit grillissä, uunissa tai pannulla. Lämmitä hapankaali pienessä kasarissa. 6. Lämmitä hotdog-sämpylät grillissä, uunissa tai mikroaaltouunissa.

7. Laita jokaiseen hotdog-sämpylään 2 rkl hapankaalia, seuraavaksi puolukkahilloa, sitten nakki ja lopuksi valkosipulimajoneesi. Ripottele päälle tiristettyä pekonia ja sipulirouhetta.