
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
1 pkt pkt | bratwurstia
bratwurst (6 nakkia) | ||
1 pkt pkt | pekonia pekoni | ||
2 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
0,5 tl tl | valkopippuria valkopippuri | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
4 dl dl | hapankaalia hapankaali | ||
6 rkl rkl | puolukkahilloa puolukkahillo | ||
6 rkl rkl | sipulirouhetta sipulirouhe | ||
6 kpl kpl | hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPohjolan hodari
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuumenna uuni 220 asteeseen ja levitä pekonit leivinpaperille.
2. Paahda uunin yläosassa 10 minuuttia tai kunnes pekonit ovat ruskistuneet. Nosta pihdeillä talouspaperilla peitetylle lautaselle rapeutumaan.
3. Kun pekonit ovat jäähtyneet, silppua keittiösaksilla rouheeksi.
4. Sekoita valkopippuri majoneesiin ja raasta joukkoon valkosipulin kynsi.
5. Paista nakit grillissä, uunissa tai pannulla. Lämmitä hapankaali pienessä kasarissa. 6. Lämmitä hotdog-sämpylät grillissä, uunissa tai mikroaaltouunissa.
7. Laita jokaiseen hotdog-sämpylään 2 rkl hapankaalia, seuraavaksi puolukkahilloa, sitten nakki ja lopuksi valkosipulimajoneesi. Ripottele päälle tiristettyä pekonia ja sipulirouhetta.