
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Grillattu lampaan ulkofilee
600 - 800 g g | lammasta
lammas (Grillimaisteri valkosipuli-yrttimarinoitua lampaan ulkofileetä) | ||
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Tsatsiki
1 - 2 prk prk | tsatsikia
tsatsiki (valmista tsatsikia) | ||
3 - 4 rkl rkl | tilliä
tilli (hienonnettuna) | ||
3 - 4 rkl rkl | minttua
minttu (hienonnettuna) | ||
1 | kurkkua
kurkku (kokonainen kurkku kuorittuna ja siemenet poistettuna) | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (murskattuna) |
Kasviscouscous
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGrillattua lampaan ulkofileetä tsatsikilla ja kasviscouscousilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Lampaan ulkofilee
- Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Grillaa fileitä noin yhden minuutin ajan molemmilta puolilta.
- Aseta lampaanfileet vetäytymään noin 10-15 minuutiksi.
- Kuumenna nopeasti vielä ennen tarjoilua.
Grillimaisterin tsatsiki
- Pilko tai raasta kurkku, ja mausta raaste suolalla ja valkosipulilla.
- Anna kurkkuraasteen vetäytyä hetki kulhossa, kunnes kurkun nesteet lähtevät liikkeelle.
- Valuta raaste siivilässä tai kuivaa talouspaperilla ja yhdistä se sitten tsatsikin sekaan. Lisää maun mukaan minttua ja tilliä.
Kasviscouscous
- Turvota couscous paketin ohjeen mukaisesti.
- Kuullota valkosipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, paprika ja salottisipuli oliiviöljyssä pannulla. Yhdistä kuullotetut kasvikset couscouksen kanssa.
- Pilko joukkoon miniluumutomaatit ja kurkku. Sekoita varovasti, ettei couscous puuroudu. Lisää mausteet ja yrtit, tarkista maku ja tarjoile.