
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | raakamakkaraa
raakamakkara (haluamaasi makua, esim. Chorizo) | |
2 rkl rkl | voita voi | |
1 rkl rkl | sinappia sinappi | |
2 dl dl | lihalientä lihaliemi | |
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lämmin perunasalaatti
600 g g | uutta perunaa
uusi peruna (keitettynä) | |
100 g g | pekonia pekoni | |
50 g g | kapriksia kapris | |
50 g g | kevätsipulia kevätsipuli | |
50 g g | ruohosipulia ruohosipuli | |
2 | maustekurkkuja maustekurkku | |
1 | salottisipulia salottisipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Tarjoiluun
sinappia sinappi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillattu raakamakkara ja lämmintä perunasalaattia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Grillaa makkaroita miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Maltti on valttia raakamakkaroiden kanssa.
- Pilko ja paista pekoni. Kuumenna voi pannussa ja lisää joukkoon viipaloidut keitetyt perunat.
- Lisää joukkoon muut salaatin ainekset ja paista noin 3 minuuttia.
- Kaada sekaan kuumennettu lihaliemi ja keitä kokoon noin 5 minuuttia.
- Tarjoile perunasalaatin ja grillisinapin kera.