Helppous yllättää
Meri-Tuulin muurikkalihapullat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

6 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 - 4 oksaa oksa yrttejä yrtit
(esim. timjami tai rosmariini)
1 tlk tlk paseerattua tomaattia paseerattu tomaatti
1 tlk tlk tomaattimurskaa tomaattimurska
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
250 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 pkt pkt lihapullia lihapulla
(Dulano lihapullia 360 g)
1 rkl rkl hunajaa hunaja
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
0,5 pkt pkt halloumia halloumi
(Eridanous halloumia, raasteena)

Meri-Tuulin muurikkalihapullat

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(4)

Valmistus

1. Kuori ja halkaise valkosipulit. Hienonna yrtit. Avaa säilykepurkit ja varaa raikasta vettä ruoanlaittoon.

2. Lorauta oliiviöljyä keskilämpöiselle muurikalle. Paista valkosipuleita, kirsikkatomaatteja ja yrttejä, kunnes valkosipulit ovat kullankeltaisia.

3. Kaada paseerattu tomaatti ja tomaattimurska pannulle. Mittaa tölkillinen vettä sekaan ja sekoita varovasti.

4. Lisää kastikkeeseen lihapullat (tai kasvispullat), hunaja ja ripaus suolaa.

5. Anna kastikkeen porista keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita välillä ja lisää tarvittaessa tilkka vettä.

6. Mausta kastike pippurilla ja tarkista suola. Viimeistele raastetulla halloumilla.