
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
6 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 - 4 oksaa oksa | yrttejä
yrtit (esim. timjami tai rosmariini) | |
1 tlk tlk | paseerattua tomaattia paseerattu tomaatti | |
1 tlk tlk | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
250 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 pkt pkt | lihapullia
lihapulla (Dulano lihapullia 360 g) | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 pkt pkt | halloumia
halloumi (Eridanous halloumia, raasteena) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMeri-Tuulin muurikkalihapullat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja halkaise valkosipulit. Hienonna yrtit. Avaa säilykepurkit ja varaa raikasta vettä ruoanlaittoon.
2. Lorauta oliiviöljyä keskilämpöiselle muurikalle. Paista valkosipuleita, kirsikkatomaatteja ja yrttejä, kunnes valkosipulit ovat kullankeltaisia.
3. Kaada paseerattu tomaatti ja tomaattimurska pannulle. Mittaa tölkillinen vettä sekaan ja sekoita varovasti.
4. Lisää kastikkeeseen lihapullat (tai kasvispullat), hunaja ja ripaus suolaa.
5. Anna kastikkeen porista keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita välillä ja lisää tarvittaessa tilkka vettä.
6. Mausta kastike pippurilla ja tarkista suola. Viimeistele raastetulla halloumilla.