
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | uutta perunaa
uusi peruna (tai varhaisperunaa) | ||
3 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
0,75 tl tl | suolaa suola | ||
1 pkt pkt | raakamakkaraa
raakamakkara (Grillimaisteri chimichurri raakamakkaraa 300 g) | ||
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | ||
1 dl dl | kurkkusalaattia
kurkkusalaatti (Grillimaisteri tulista kurkkusalaattia) | ||
4 rkl rkl | sipulirouhetta sipulirouhe |
CHIMICHURRIKASTIKE
1 | chiliä chili | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | ||
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
0,75 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
2 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
0,25 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaChimichurri-makkaraperunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Pese ja paloittele perunat. Laita perunat uunivuokaan tai -pellille ja pirskottele niiden päälle öljyä ja suolaa. Paahda 225-asteisessa uunissa kypsiksi, noin 30 minuuttia.
2. Hienonna chili, kuoritut valkosipulinkynnet ja yrtit. Sekoita kaikki kastikeainekset keskenään.
3. Grillaa makkarat ja kirsikkatomaatit.
4. Laita annosten pohjalle perunat ja valuta päälle chimichurrikastiketta. Lisää makkarat, tomaatit ja kurkkusalaattinokareet, viimeistele sipulirouheella.