Helppous yllättää
Chimichurri-makkaraperunat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 g g uutta perunaa uusi peruna
(tai varhaisperunaa)
3 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
0,75 tl tl suolaa suola
1 pkt pkt raakamakkaraa raakamakkara
(Grillimaisteri chimichurri raakamakkaraa 300 g)
200 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 dl dl kurkkusalaattia kurkkusalaatti
(Grillimaisteri tulista kurkkusalaattia)
4 rkl rkl sipulirouhetta sipulirouhe

CHIMICHURRIKASTIKE

1 chiliä chili
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 ruukkua ruukku korianteria korianteri
1 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja
0,75 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
0,25 tl tl suolaa suola

Chimichurri-makkaraperunat

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(3)

Valmistus

1. Pese ja paloittele perunat. Laita perunat uunivuokaan tai -pellille ja pirskottele niiden päälle öljyä ja suolaa. Paahda 225-asteisessa uunissa kypsiksi, noin 30 minuuttia.

2. Hienonna chili, kuoritut valkosipulinkynnet ja yrtit. Sekoita kaikki kastikeainekset keskenään.

3. Grillaa makkarat ja kirsikkatomaatit.

4. Laita annosten pohjalle perunat ja valuta päälle chimichurrikastiketta. Lisää makkarat, tomaatit ja kurkkusalaattinokareet, viimeistele sipulirouheella.