
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSalmiakkimarinoidut kasslerpihvit ja grillatut kaalit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pane salmiakkimakeiset paksuun muovipussiin ja murskaa ne kaulimella tai perunasurvimella pussin läpi. Kumoa murska kattilaan ja lisää vesi. Lämmitä keskilämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes makeiset ovat liuenneet veteen. Ota kattila liedeltä ja lisää muut marinadin aineet.
- Nosta pihvit tukevaan muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi tiiviisti ja pyörittele sitä, jotta marinadi levittyy lihoille tasaisesti. Nosta jääkaappiin marinoitumaan vähintään pariksi tunniksi.
- Ota lihat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista. Pyyhi enin marinadi pois ja grillaa pihvit kuumassa grillissä suoralla lämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, tai kunnes pihvit ovat saaneet sopivasti väriä ja ovat läpikypsiä. Anna vetäytyä folion alla 10 minuuttia ennen tarjoamista.
- Lihojen vetäytyessä, lohko kaalit sopiviksi paloiksi. Broccolinit voit käyttää kokonaisina. Grillaa kaaleja muutama minuutti ahkerasti käännellen, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Pirskottele päälle öljyä, sitruunamehua ja suolaa. Viimeistele lehtipersiljalla.
- Tarjoa mehevät kasleripihvit grillattujen kaalien kanssa.
Vinkki: Todellinen salmiakin ystävä voi käyttää marinadiin koko pussin salmiakkeja mutta puolikkaallakin saat soosiin tarpeeksi makua. Käytä siis oman maun mukaan!