
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Majoneesi
2 - 3 rkl rkl | ketsuppia
ketsuppi (pippuriketsuppi) | |
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 rkl rkl | konjakkia konjakki |
Hampurilainen
4 - 8 | hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä | |
1 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (lehtisalaattia) | |
1 - 2 | tomaattia
tomaatti (viipaleina) | |
2 | maustekurkkuja
maustekurkku (siivutettuna) | |
4 - 8 viipaletta viipale | hampurilaisjuustoa
hampurilaisjuusto (cheddar) | |
200 g g | chorizoa
chorizo (tai pilkottuja grillimakkaroita) | |
200 g g | pulled pork -lihaa pulled pork -liha | |
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (nauta tai nauta-sika) | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola | |
1 - 2 | sipulia
sipuli (renkaina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listÜbermakkarahampurilainen
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita makkarat, pulled pork sekä jauheliha tasaiseksi massaksi, jolloin kaikki ainekset ovat kunnolla sekoittuneet.
- Anna massan vetäytyä hetki, muotoile sen jälkeen 200 gramman pihveiksi ja grillaa. Koska mukana käytetään nauta-sikaa tuomaan pihviin hieman lisärasvaa, pihvit kannattaa grillata vähintään medium+ -kypsyyteen ennen kuin ne nostetaan vetäytymään. Nosta pihvit kokonaan grillin sivuun folionyytteihin tai hieman aiemmin grillin ylähyllylle kypsymään.
- Valmista majoneesikastike sekoittamalla majoneesi, chiliketsuppi ja konjakki keskenään.
- Paahda sämpylät molemmin puolin. Paahtamisen jälkeen voitele hampurilaisten yläkansille maustettua majoneesia sekä pieni töräys ketsuppia. Kasaa hampurilaisen alapuoliskon päälle salaatinlehti, suolakurkku ja tomaatti.
- Nosta nyt pihvit takaisin grilliin ja samalla voit kypsentää sipulirenkaat. Käännä hetken päästä pihvit ympäri ja aseta juustoviipale pihvin päälle sulamaan. Kun juusto on sopivasti sulanut ja sipulirenkaat ovat kypsiä, nosta ne hampurilaisleiville. Kuumenna hampurilaisen pinnat vielä nopeasti grillissä ja tarjoile lämpiminä.