Helppous yllättää
Kana-caesarhampurilainen

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kpl kpl hampurilaispihvejä hampurilaispihvi
(esim. Grillimaisteri kanan korianteri-chili hampurilaispihvejä)
4 viipaletta viipale cheddarjuustoa cheddarjuusto
4 hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä
(esim. Street Food mustaa hampurilaissämpylää)
1 paprikaa paprika
100 g g lehtikaalia lehtikaali
0,5 dl dl valmiskastiketta valmiskastike
(Kania caesar -kastiketta)
2 tl tl punaviinietikkaa punaviinietikka
1 sipulia sipuli
4 paprikaa paprika
(minipaprikoita)

Kana-caesarhampurilainen

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(1)

Valmistus

  1. Puolita paprika pituussuunnassa, poista siemenet ja kanta ja laita paprikat grilliin tai kuoripuoli ylöspäin 200-asteiseen uuniin. Paahda kunnes kuori on lähes mustunut, laita kulhoon ja peitä lautasella.
  2. Poista lehtikaaleista kova lehtiruoti ja revi lehdet suupaloiksi kulhoon. Lisää Kania Caesar -kastike ja sekoita muutaman minuutin ajan jotta lehtikaali pehmenee.
  3. Nypi jäähtyneistä paprikoista kuoret pois ja suikaloi paprika. Mausta ripauksella suolaa ja korkillisella etikkaa.
  4. Grillaa tai paista kanan hampurilaispihvit ensin yhdeltä puolelta, käännä ja ruskista myös toiselta puolelta. Aseta paistetulle pinnalle cheddarjuustoviipale ja anna pihvin paistua keskeltä kypsäksi grillin epäsuorassa lämmössä tai pannun jälkilämmöllä. Grillaa samalla myös minipaprikat. Paahda burgersämpylät.
  5. Kokoa sämpylöiden pohjille reilu kasa maustettua lehtikaalisalaattia ja sen päälle kanaburgerpihvi. Laita sitten burgerille marinoitua paprikaa ja sipulirenkaita ja sivele kanteen hieman Kania Caesar -kastiketta, paina kansi päälle.
  6. Kiinnitä koko komeus grillitikulla, johon on halutessasi seivästetty grillattu minipaprika.