
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | lohta lohi | ||
Isokari lohifilee | |||
2 -3 rkl rkl | suolaa suolaa | ||
3 -4 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
2 -3 | soijakastiketta soijakastike | ||
2 kpl kpl | limeä lime | ||
limen mehu ja kuori | |||
1 tl tl | inkivääriä inkivääri | ||
raastettua inkivääriä | |||
3 -4 rkl rkl | voita voi | ||
3 -4 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | ||
tummaa ruokosokeria | |||
savustuspuruja savustuspurut |
Grillattua hunajalla ja soijalla marinoitua lohta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:40
min
(0)
Valmistus
Jätä lohi marinoitumaan yöksi ja seuraavana päivänä grillaat lohen valmiiksi reilussa puolessa tunnissa! Mietojen makujensa myötä maistuu myös perheen pienimmille!
Valmista lohen marinadi jo tarjoilua edeltävänä päivänä, jotta lohi ehtii marinoitua ennen grillausta!
- Raasta kahdesta limestä kuori talteen.
- Sulata voi kattilassa, lisää suola, sokeri , hunaja, soija ja inkivääri. Lisää mukaan kahden limen mehu ja kuoriraaste.
- Kiehauta, jäähdytä ja kaada marinadi lohen päälle. Anna maustua yön yli.
Tarjoilupäivänä
- Heitä grilliin savustuspuruja jos haluat loheen savunmakua. Sitten savusta tai grillaa lohi kypsäksi (+55-60 asteen sisälämpötila riittää) ja tarjoile.