
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | broileria
broileri (Kanamestari broilerin fileeleikettä tai Grillimaisteri broilerin fileepihviä) | |
2 kpl kpl | sitruunaa
sitruuna (sitruunan raastettu kuori ja mehu) | |
0,5 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 tl tl | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Salaatti:
100 g g | viinirypäleitä
viinirypäle (tai mansikoita) | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
1 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (rapeaa salaattia) | |
1 dl dl | pähkinäsekoitusta
pähkinäsekoitus (Alesto pähkinäsekoitusta paahdettuna ja rouhittuna) |
Kastike:
3 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 rkl rkl | valkoviinietikkaa
valkoviinietikka (etikkaa valkoisesta rypälenesteestä) | |
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Viimeistelyyn:
3 rkl rkl | sipulirouhetta
sipulirouhe (paahdettua) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSitruunaiset broilerivartaat ja pähkinäinen salaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa fileeleikkeet pituussuunnassa kahteen tai kolmeen osaan. Laita palat kulhoon.
- Sekoita joukkoon sitruunamehu ja raastettu kuori, rapsiöljy, ripaus suolaa ja mustapippuria ja sokeri. Kääntele maut hyvin sekaisin ja jätä maustumaan noin tunniksi.
- Pujota marinoituneet palat liotettuihin tikkuihin pituussuunnassa.
- Grillaa vartaat kypsiksi ja mausta pinnat vielä kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
- Puolita viinirypäleet ja paloittele kurkku. Revi salaatti haarukkapaloiksi ja kääntele salaatin ainekset kulhossa sekaisin.
- Sekoita toisessa kulhossa kastikkeen ainekset ja kääntele kastike salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle paahdettua sipulia.
- Tarjoa broilerivartaat salaatin kera.