
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | vesimelonia vesimeloni | |
335 g g | leipäjuustoa leipäjuusto | |
0,5 - 1 | sipulia sipuli | |
1 nippua nippu | retiisiä retiisi | |
1 pss pss | rucolaa
rucola (65 g) |
Kastike
1 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 dl dl | minttua minttu |
Koristeeksi
125 g g | mustikoita
mustikka (pensasmustikoita) | |
1 kourallista kourallinen | minttua minttu |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMinttuinen meloni-juustosalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Poista melonista kuoret ja leikkaa malto haluamasi muotoisiksi haarukkapaloiksi. Leikkaa leipäjuusto kolmioiksi.
- Viipaloi kuorittu sipuli ja huuhdotut retiisit.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään, minttusilppu viimeisenä.
- Levitä rucola laakealle vadille. Asettele päälle muut ainekset ja kaada päälle kastike.
- Koristele pensasmustikoilla ja mintunlehdillä.
- Tarjoa sellaisenaan buffettipöydän osana tai grilliruokien lisäkkeenä.