Helppous yllättää
Minttuinen meloni-juustosalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g vesimelonia vesimeloni
335 g g leipäjuustoa leipäjuusto
0,5 - 1 sipulia sipuli
1 nippua nippu retiisiä retiisi
1 pss pss rucolaa rucola
(65 g)

Kastike

1 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
1 rkl rkl hunajaa hunaja
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
0,5 dl dl minttua minttu

Koristeeksi

125 g g mustikoita mustikka
(pensasmustikoita)
1 kourallista kourallinen minttua minttu

Minttuinen meloni-juustosalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(9)

Valmistus

  1. Poista melonista kuoret ja leikkaa malto haluamasi muotoisiksi haarukkapaloiksi. Leikkaa leipäjuusto kolmioiksi.
  2. Viipaloi kuorittu sipuli ja huuhdotut retiisit.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään, minttusilppu viimeisenä.
  4. Levitä rucola laakealle vadille. Asettele päälle muut ainekset ja kaada päälle kastike.
  5. Koristele pensasmustikoilla ja mintunlehdillä.
  6. Tarjoa sellaisenaan buffettipöydän osana tai grilliruokien lisäkkeenä.