
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | vesimelonia vesimeloni | ||
335 g g | leipäjuustoa leipäjuusto | ||
0,5 - 1 | sipulia sipuli | ||
1 nippua nippu | retiisiä retiisi | ||
1 pss pss | rucolaa rucola | ||
65 g |
Kastike
1 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 dl dl | minttua minttu |
Koristeeksi
125 g g | mustikoita mustikka | ||
pensasmustikoita | |||
1 kourallista kourallinen | minttua minttu |
Minttuinen meloni-juustosalaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25 min
(6)
Valmistus
- Poista melonista kuoret ja leikkaa malto haluamasi muotoisiksi haarukkapaloiksi. Leikkaa leipäjuusto kolmioiksi.
- Viipaloi kuorittu sipuli ja huuhdotut retiisit.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään, minttusilppu viimeisenä.
- Levitä rucola laakealle vadille. Asettele päälle muut ainekset ja kaada päälle kastike.
- Koristele pensasmustikoilla ja mintunlehdillä.
- Tarjoa sellaisenaan buffettipöydän osana tai grilliruokien lisäkkeenä.