
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | fenkolia fenkoli | |
2 | sydänsalaattia sydänsalaatti | |
50 g g | krutonkeja krutonki | |
parmesaania
parmesaani (lastuina) |
Caesar-vinegretti
0,75 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 dl dl | parmesaania
parmesaani (hienoksi raastettuna) | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | sinappia sinappi | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKesäinen fenkoli-caesar
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin vinegretti. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja ravista voimakkaasti sekaisin.
- Huuhtele fenkoli ja leikkaa se ohuen ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai veitsellä. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen, leikkaa uloimmat isoimmat lehdet pienemmiksi paloiksi.
- Sekoita fenkoli, sydänsalaatti ja suurin osa vinegretistä keskenään ja levitä tarjoiluvadille. Lisää päälle parmesaanilastut ja krutongit. Tarjoile loput kastikkeesta erikseen.