Helppous yllättää
Kesäinen fenkoli-caesar

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 fenkolia fenkoli
2 sydänsalaattia sydänsalaatti
50 g g krutonkeja krutonki
parmesaania parmesaani
(lastuina)

Caesar-vinegretti

0,75 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
1 dl dl parmesaania parmesaani
(hienoksi raastettuna)
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl sinappia sinappi
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Kesäinen fenkoli-caesar

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(67)

Valmistus

  1. Valmista ensin vinegretti. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja ravista voimakkaasti sekaisin.
  2. Huuhtele fenkoli ja leikkaa se ohuen ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai veitsellä. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen, leikkaa uloimmat isoimmat lehdet pienemmiksi paloiksi.
  3. Sekoita fenkoli, sydänsalaatti ja suurin osa vinegretistä keskenään ja levitä tarjoiluvadille. Lisää päälle parmesaanilastut ja krutongit. Tarjoile loput kastikkeesta erikseen.