
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | fenkolia fenkoli | ||
2 | sydänsalaattia sydänsalaatti | ||
50 g g | krutonkeja krutonki | ||
parmesaania
parmesaani (lastuina) |
Caesar-vinegretti
0,75 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 dl dl | parmesaania
parmesaani (hienoksi raastettuna) | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 rkl rkl | sinappia sinappi | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKesäinen fenkoli-caesar
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin vinegretti. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja ravista voimakkaasti sekaisin.
- Huuhtele fenkoli ja leikkaa se ohuen ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai veitsellä. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen, leikkaa uloimmat isoimmat lehdet pienemmiksi paloiksi.
- Sekoita fenkoli, sydänsalaatti ja suurin osa vinegretistä keskenään ja levitä tarjoiluvadille. Lisää päälle parmesaanilastut ja krutongit. Tarjoile loput kastikkeesta erikseen.