Helppous yllättää
Pikkelöidyt punasipulit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 punasipulia punasipuli
5 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli

Liemi

2 dl dl vettä vesi
1,5 dl dl sokeria sokeri
1 dl dl etikkaa etikka
1 tl tl suolaa suola

Pikkelöidyt punasipulit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(27)

Valmistus

  1. Kuori sipulit. Halkaise ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi.
  2. Mittaa kattilaan liemen ainekset ja kiehauta, kunnes sokeri liukenee.
  3. Lisää sipulisuikaleet ja halkaistut valkosipulit, kuumenna kiehuvaksi.
  4. Purkita, jäähdytä ja anna maustua seuraavaan päivään. Sipulit säilyvät hyvin jääkaapissa pari viikkoa.
  5. Nauti sipuleita sellaisenaan ruoan lisänä, hampurilaisten tai hot dogien täytteenä.