
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | punasipulia punasipuli | |
5 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Liemi
2 dl dl | vettä vesi | |
1,5 dl dl | sokeria sokeri | |
1 dl dl | etikkaa etikka | |
1 tl tl | suolaa suolaa |
Pikkelöidyt punasipulit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(17)
Valmistus
- Kuori sipulit. Halkaise ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi.
- Mittaa kattilaan liemen ainekset ja kiehauta, kunnes sokeri liukenee.
- Lisää sipulisuikaleet ja halkaistut valkosipulit, kuumenna kiehuvaksi.
- Purkita, jäähdytä ja anna maustua seuraavaan päivään. Sipulit säilyvät hyvin jääkaapissa pari viikkoa.
- Nauti sipuleita sellaisenaan ruoan lisänä, hampurilaisten tai hot dogien täytteenä.