Helppous yllättää
Grillipihvit ja punainen salsa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 g g naudan pihvejä naudan pihvi
(Grillimaisteri naudan rib eye - tai grillipihvejä)
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 - 2 rkl rkl kuivamarinadia kuivamarinadi
(Grillimaisteri USA allround rub)

Punainen salsa

1 paprikaa paprika
2 viipaletta viipale paahtoleipää paahtoleipä
2 tomaattia tomaatti
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 dl dl manteleita manteli
0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
2 rkl rkl sokeria sokeri
1,5 tl tl suolaa suola
(Grillimaisteri savusuolaa)
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
0,5 tl tl chilijauhetta chilijauhe

Lisäksi

1 pss pss kasviksia kasvikset
(Grillimaisterin grillikasviksia)

Grillipihvit ja punainen salsa

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen grillaamista. Öljyä pihvit kauttaaltaan ja hiero mausteseosta lihan pintaan.
  2. Halkaise paprika ja paahda sitä grillissä tai uunissa grillivastusten alla, kunnes kuoripuoli on mustunut. Laita puolikkaat hetkeksi muovipussiin - se helpottaa kuorimista.
  3. Vetäise vähän jäähtyneestä paprikasta kuori pois ja paloittele paprika monitoimikoneen kulhoon.
  4. Paahda leipäviipaleet ja paloittele karkeasti.
  5. Huuhtele tomaatit ja leikkaa lohkoiksi. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Lisää kaikki loput ainekset kulhoon ja surauta karkeaksi tahnaksi.
  6. Tarkista maku. (Valmista kastiketta tulee noin 5 dl. Se säilyy peitettynä jääkaapissa 3-4 päivää.)
  7. Grillaa pihvit haluttuun kypsyysasteeseen.
  8. Valmista Grillimaisteri grillikasvikset ohjeen mukaan.
  9. Tarjoa pihvit salsan, salaatin ja Grillimaisteri grillikasvisten kera.

Vinkki: Paahdetut, nyljetyt paprikat maistuvat mainioilta myös öljyisessä salaatinkastikkeessa marinoituna grilliruokien lisänä, salaateissa tai hampurilaisen välissä.