
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | naudan pihvejä
naudan pihvi (Grillimaisteri naudan rib eye - tai grillipihvejä) | ||
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 - 2 rkl rkl | kuivamarinadia
kuivamarinadi (Grillimaisteri USA allround rub) |
Punainen salsa
Lisäksi
1 pss pss | kasviksia
kasvikset (Grillimaisterin grillikasviksia) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGrillipihvit ja punainen salsa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen grillaamista. Öljyä pihvit kauttaaltaan ja hiero mausteseosta lihan pintaan.
- Halkaise paprika ja paahda sitä grillissä tai uunissa grillivastusten alla, kunnes kuoripuoli on mustunut. Laita puolikkaat hetkeksi muovipussiin - se helpottaa kuorimista.
- Vetäise vähän jäähtyneestä paprikasta kuori pois ja paloittele paprika monitoimikoneen kulhoon.
- Paahda leipäviipaleet ja paloittele karkeasti.
- Huuhtele tomaatit ja leikkaa lohkoiksi. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Lisää kaikki loput ainekset kulhoon ja surauta karkeaksi tahnaksi.
- Tarkista maku. (Valmista kastiketta tulee noin 5 dl. Se säilyy peitettynä jääkaapissa 3-4 päivää.)
- Grillaa pihvit haluttuun kypsyysasteeseen.
- Valmista Grillimaisteri grillikasvikset ohjeen mukaan.
- Tarjoa pihvit salsan, salaatin ja Grillimaisteri grillikasvisten kera.
Vinkki: Paahdetut, nyljetyt paprikat maistuvat mainioilta myös öljyisessä salaatinkastikkeessa marinoituna grilliruokien lisänä, salaateissa tai hampurilaisen välissä.