Helppous yllättää
Ruokaisa tonnikala-coleslaw

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kananmunaa kananmuna
200 g g kaalia kaali
(varhaiskaalia)
1 - 2 porkkanaa porkkana
1 sipulia sipuli
(kesäsipuli varsineen)
1 prk prk tonnikalaa tonnikala
(tonnikalapaloja oliiviöljyssä, 160 g)

Kastike

0,5 dl dl majoneesia majoneesi
0,5 dl dl kermaviiliä kermaviili
1 tl tl sinappia sinappi
(vahvaa)
0,25 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Ruokaisa tonnikala-coleslaw

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(80)

Valmistus

1. Keitä kananmunat kiinteiksi tai koviksi, 5-9 minuuttia. Anna munien jäähtyä hetki, kuori ne ja leikkaa lohkoiksi.

2. Suikaloi kaali. Kuori ja raasta porkkanat. Hienonna sipuli. Sekoita kaali, porkkana ja sipuli isossa kulhossa (säästä hieman sipulin vihreää osaa annosten koristeluun).

3. Sekoita kastikeainekset keskenään. Lisää kastike kaaliseokseen, sekoita.

4. Jaa kaalisalaatti lautasille. Asettele päälle valutettua tonnikalaa ja munalohkoja, viimeistele sipulisilpulla.

Tiesitkö? Kaikki Lidlin kananmunat ovat lattia- ja luomukanaloista. Lisäksi ne ovat kotimaisia. Lue lisää Lidlin kananmunista.