
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | kananmunaa kananmuna | |
200 g g | kaalia
kaali (varhaiskaalia) | |
1 - 2 | porkkanaa porkkana | |
1 | sipulia
sipuli (kesäsipuli varsineen) | |
1 prk prk | tonnikalaa
tonnikala (tonnikalapaloja oliiviöljyssä, 160 g) |
Kastike
0,5 dl dl | majoneesia majoneesi | |
0,5 dl dl | kermaviiliä kermaviili | |
1 tl tl | sinappia
sinappi (vahvaa) | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRuokaisa tonnikala-coleslaw
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Keitä kananmunat kiinteiksi tai koviksi, 5-9 minuuttia. Anna munien jäähtyä hetki, kuori ne ja leikkaa lohkoiksi.
2. Suikaloi kaali. Kuori ja raasta porkkanat. Hienonna sipuli. Sekoita kaali, porkkana ja sipuli isossa kulhossa (säästä hieman sipulin vihreää osaa annosten koristeluun).
3. Sekoita kastikeainekset keskenään. Lisää kastike kaaliseokseen, sekoita.
4. Jaa kaalisalaatti lautasille. Asettele päälle valutettua tonnikalaa ja munalohkoja, viimeistele sipulisilpulla.
Tiesitkö? Kaikki Lidlin kananmunat ovat lattia- ja luomukanaloista. Lisäksi ne ovat kotimaisia. Lue lisää Lidlin kananmunista.