
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Paistamiseen
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 - 2 dl dl | omenamehua
omenamehu (tai valkoviiniä) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaProvencen pannutomaatit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Huuhtele tomaatit ja leikkaa ne poikkisuuntaan kahtia.
- Sekoita valkosipuli- ja yrttisilppu, öljy ja mausteet keskenään.
- Kuumenna paistinpannulla öljy ja paista tomaatteja ensin leikkauspinta pannua vasten. Käännä tomaatit ja jaa yrttiseos tomaattien pinnalle. Ripottele päälle vielä korppujauhoja ja hetken päästä parmesaaniraaste. Lorauta pannulle valkoviiniä.
- Kypsennä tomaatteja miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä.