
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | tomaattia tomaatti | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
0,5 dl dl | basilikaa basilika | |
1,5 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 - 2 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho | |
0,5 dl dl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) |
Paistamiseen
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 - 2 dl dl | omenamehua
omenamehu (tai valkoviiniä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listProvencen pannutomaatit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Huuhtele tomaatit ja leikkaa ne poikkisuuntaan kahtia.
- Sekoita valkosipuli- ja yrttisilppu, öljy ja mausteet keskenään.
- Kuumenna paistinpannulla öljy ja paista tomaatteja ensin leikkauspinta pannua vasten. Käännä tomaatit ja jaa yrttiseos tomaattien pinnalle. Ripottele päälle vielä korppujauhoja ja hetken päästä parmesaaniraaste. Lorauta pannulle valkoviiniä.
- Kypsennä tomaatteja miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä.