Helppous yllättää
Provencen pannutomaatit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 tomaattia tomaatti
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 dl dl lehtipersiljaa lehtipersilja
0,5 dl dl basilikaa basilika
1,5 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 - 2 rkl rkl korppujauhoja korppujauho
0,5 dl dl parmesaania parmesaani
(raastettuna)

Paistamiseen

2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 - 2 dl dl omenamehua omenamehu
(tai valkoviiniä)

Provencen pannutomaatit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(9)

Valmistus

  1. Huuhtele tomaatit ja leikkaa ne poikkisuuntaan kahtia.
  2. Sekoita valkosipuli- ja yrttisilppu, öljy ja mausteet keskenään.
  3. Kuumenna paistinpannulla öljy ja paista tomaatteja ensin leikkauspinta pannua vasten. Käännä tomaatit ja jaa yrttiseos tomaattien pinnalle. Ripottele päälle vielä korppujauhoja ja hetken päästä parmesaaniraaste. Lorauta pannulle valkoviiniä.
  4. Kypsennä tomaatteja miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä.