
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | tomaattia tomaatti | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
0,5 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
0,5 dl dl | basilikaa basilika | ||
1,5 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
1 -2 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho | ||
0,5 dl dl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) |
Paistamiseen
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 -2 dl dl | omenamehua
omenamehu (tai valkoviiniä) |
Provencen pannutomaatit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(7)
Valmistus
- Huuhtele tomaatit ja leikkaa ne poikkisuuntaan kahtia.
- Sekoita valkosipuli- ja yrttisilppu, öljy ja mausteet keskenään.
- Kuumenna paistinpannulla öljy ja paista tomaatteja ensin leikkauspinta pannua vasten. Käännä tomaatit ja jaa yrttiseos tomaattien pinnalle. Ripottele päälle vielä korppujauhoja ja hetken päästä parmesaaniraaste. Lorauta pannulle valkoviiniä.
- Kypsennä tomaatteja miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä.