
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 - 4 | kurkkua
kurkku (avomaankurkkuja, n. 500 g) | |
1 - 2 | chiliä
chili (punaisia) | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2,5 dl dl | vettä vesi | |
1,5 dl dl | etikkaa
etikka (väkiviinaetikkaa) | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
1 rkl rkl | suolaa suola | |
1 tl tl | mustapippuria
mustapippuri (kokonaisia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKoukuttavat chilikurkut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese avomaankurkut ja leikkaa ne siivuiksi.
- Leikkaa chili siivuiksi. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa siivuiksi. Laita kurkut, chilit ja valkosipulit puhtaisiin purkkeihin kerroksittain.
- Keitä liemi: mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja mustapippurit. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.
- Kaada kuuma liemi kurkkujen päälle. Sulje kansi ja anna jäähtyä.
- Laita jääkaappiin ja anna tekeytyä vähintään muutaman päivän ajan.