
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | silliä
silli (esim. piparjuurella maustettua) | ||
2 dl dl | punajuuria
punajuuri (säilyke) | ||
0,5 ruukkua ruukku | ruohosipulia ruohosipuli | ||
2 dl dl | kermaa
kerma (kuohukermaa) | ||
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 rkl rkl | lientä
liemi (etikkalientä säilykepunajuurista) | ||
1 rkl rkl | lientä
liemi (sillien lientä) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPinkki sillijäädyke
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valuta ja kuivaa silli talouspaperiin. Leikkaa silli ja punajuuret minikuutioiksi. Hienonna ruohosipuli.
- Vaahdota kerma. Sekoita kaikki aineet ranskankermaan. Tarkista maku.
- Jaa silliseos annosvuokiin (vetoisuus noin 1 dl). Peitä vuoat kelmulla ja pakasta.
- Kumoa jäädykkeet tarjolle ja anna pehmetä huoneenlämmössä vartin verran. Tarjoa keitettyjen varhaisperunoiden kera.
Vinkki: Jos et ehdi pakastaa, syö sillimoussena saman tien.