
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | silliä silli | ||
esim. piparjuurella maustettua | |||
2 dl dl | punajuuria punajuuri | ||
säilyke | |||
0,5 ruukkua ruukku | ruohosipulia ruohosipulia | ||
2 dl dl | kermaa kerma | ||
kuohukermaa | |||
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 rkl rkl | lientä liemi | ||
sillien lientä |
Pinkki sillijäädyke
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(3)
Valmistus
- Valuta ja kuivaa silli talouspaperiin. Leikkaa silli ja punajuuret minikuutioiksi. Hienonna ruohosipuli.
- Vaahdota kerma. Sekoita kaikki aineet ranskankermaan. Tarkista maku.
- Jaa silliseos annosvuokiin (vetoisuus noin 1 dl). Peitä vuoat kelmulla ja pakasta.
- Kumoa jäädykkeet tarjolle ja anna pehmetä huoneenlämmössä vartin verran. Tarjoa keitettyjen varhaisperunoiden kera.
Vinkki: Jos et ehdi pakastaa, syö sillimoussena saman tien.