
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPinkki sillijäädyke
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valuta ja kuivaa silli talouspaperiin. Leikkaa silli ja punajuuret minikuutioiksi. Hienonna ruohosipuli.
- Vaahdota kerma. Sekoita kaikki aineet ranskankermaan. Tarkista maku.
- Jaa silliseos annosvuokiin (vetoisuus noin 1 dl). Peitä vuoat kelmulla ja pakasta.
- Kumoa jäädykkeet tarjolle ja anna pehmetä huoneenlämmössä vartin verran. Tarjoa keitettyjen varhaisperunoiden kera.
Vinkki: Jos et ehdi pakastaa, syö sillimoussena saman tien.