Helppous yllättää
Pinkki sillijäädyke

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

150 g g silliä silli
(esim. piparjuurella maustettua)
2 dl dl punajuuria punajuuri
(säilyke)
0,5 ruukkua ruukku ruohosipulia ruohosipuli
2 dl dl kermaa kerma
(kuohukermaa)
200 g g ranskankermaa ranskankerma
1 rkl rkl lientä liemi
(etikkalientä säilykepunajuurista)
1 rkl rkl lientä liemi
(sillien lientä)

Pinkki sillijäädyke

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(4)

Valmistus

  1. Valuta ja kuivaa silli talouspaperiin. Leikkaa silli ja punajuuret minikuutioiksi. Hienonna ruohosipuli.
  2. Vaahdota kerma. Sekoita kaikki aineet ranskankermaan. Tarkista maku.
  3. Jaa silliseos annosvuokiin (vetoisuus noin 1 dl). Peitä vuoat kelmulla ja pakasta.
  4. Kumoa jäädykkeet tarjolle ja anna pehmetä huoneenlämmössä vartin verran. Tarjoa keitettyjen varhaisperunoiden kera.

Vinkki: Jos et ehdi pakastaa, syö sillimoussena saman tien.