
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 l l | perunaa
peruna (lajike esim. Rosamunda, tai varhaisperunaa) | |
30 g g | voita voi | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
0,5 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
0,5 dl dl | ruohosipulia ruohosipuli | |
0,5 dl dl | tilliä tilli | |
1 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKolmen yrtin ravistetut perunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Valuta vesi pois ja lisää mukaan voi nokareina sulamaan.
- Lisää ranskankerma, sulje kansi ja ravistele voimakkaasti.
- Lisää mukaan yrttisilput sekä suola ja ravistele, kunnes yrtit ovat tasaisesti perunahakkeluksessa.
- Tarkista maku ja tarjoa heti lohen seuraksi.