
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 l l | perunaa
peruna (lajike esim. Rosamunda, tai varhaisperunaa) | ||
30 g g | voita voi | ||
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
0,5 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
0,5 dl dl | ruohosipulia ruohosipuli | ||
0,5 dl dl | tilliä tilli | ||
1 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKolmen yrtin ravistetut perunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Valuta vesi pois ja lisää mukaan voi nokareina sulamaan.
- Lisää ranskankerma, sulje kansi ja ravistele voimakkaasti.
- Lisää mukaan yrttisilput sekä suola ja ravistele, kunnes yrtit ovat tasaisesti perunahakkeluksessa.
- Tarkista maku ja tarjoa heti lohen seuraksi.