
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 l l | perunaa peruna | ||
lajike esim. Rosamunda, tai varhaisperunaa | |||
30 g g | voita voi | ||
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
0,5 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
0,5 dl dl | ruohosipulia ruohosipulia | ||
0,5 dl dl | tilliä tilli | ||
1 tl tl | suolaa suolaa |
Kolmen yrtin ravistetut perunat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(1)
Valmistus
- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Valuta vesi pois ja lisää mukaan voi nokareina sulamaan.
- Lisää ranskankerma, sulje kansi ja ravistele voimakkaasti.
- Lisää mukaan yrttisilput sekä suola ja ravistele, kunnes yrtit ovat tasaisesti perunahakkeluksessa.
- Tarkista maku ja tarjoa heti lohen seuraksi.