
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | punakaalia punakaali | |
3 rkl rkl | hillosipulia
hillosipuli (pelkkää lientä) | |
2 rkl rkl | appelsiinimehua appelsiinimehu | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 rkl rkl | sokeria sokeri | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1,5 dl dl | hillosipulia hillosipuli | |
1,5 dl dl | puolukoita puolukka |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHölskytetty punakaalisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom! Anna salaatin maustua vähintään tunti tai mielummin yön yli jääkaapissa ennen tarjoilua.
- Sekoita kastikkeen aineet isossa kannellisessa kulhossa.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä. Kumoa kaali kulhoon, sulje kansi hyvin ja hölskytä pari kertaa reippaasti. Näin kaali maustuu ja pehmenee kauttaaltaan.
- Hienonna valutetut hillosipulit ja sekoita ne jäisien puolukoiden kanssa salaattiin. Anna maustua viileässä vähintään tunnin verran tai seuraavaan päivään.
- Tarjoile liharuokien kanssa.