
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | punakaalia punakaali | ||
3 rkl rkl | hillosipulia
hillosipuli (pelkkää lientä) | ||
2 rkl rkl | appelsiinimehua appelsiinimehu | ||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
1,5 dl dl | hillosipulia hillosipuli | ||
1,5 dl dl | puolukoita puolukka |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHölskytetty punakaalisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom! Anna salaatin maustua vähintään tunti tai mielummin yön yli jääkaapissa ennen tarjoilua.
- Sekoita kastikkeen aineet isossa kannellisessa kulhossa.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä. Kumoa kaali kulhoon, sulje kansi hyvin ja hölskytä pari kertaa reippaasti. Näin kaali maustuu ja pehmenee kauttaaltaan.
- Hienonna valutetut hillosipulit ja sekoita ne jäisien puolukoiden kanssa salaattiin. Anna maustua viileässä vähintään tunnin verran tai seuraavaan päivään.
- Tarjoile liharuokien kanssa.