Helppous yllättää
Hölskytetty punakaalisalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g punakaalia punakaali
3 rkl rkl hillosipulia hillosipuli
(pelkkää lientä)
2 rkl rkl appelsiinimehua appelsiinimehu
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 rkl rkl sokeria sokeri
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
1,5 dl dl hillosipulia hillosipuli
1,5 dl dl puolukoita puolukka

Hölskytetty punakaalisalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:20 h
(1)

Valmistus

Huom! Anna salaatin maustua vähintään tunti tai mielummin yön yli jääkaapissa ennen tarjoilua.

  1. Sekoita kastikkeen aineet isossa kannellisessa kulhossa.
  2. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä. Kumoa kaali kulhoon, sulje kansi hyvin ja hölskytä pari kertaa reippaasti. Näin kaali maustuu ja pehmenee kauttaaltaan.
  3. Hienonna valutetut hillosipulit ja sekoita ne jäisien puolukoiden kanssa salaattiin. Anna maustua viileässä vähintään tunnin verran tai seuraavaan päivään.
  4. Tarjoile liharuokien kanssa.