
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | punakaalia punakaali | ||
1,5 dl dl | hillosipulia hillosipuli | ||
2 rkl rkl | appelsiinimehua appelsiinimehu | ||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
1,5 dl dl | puolukoita puolukka |
Hölskytetty punakaalisalaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20 min
(1)
Valmistus
Tarjoile punakaalisalaatti erilaisten lihojen lisukkeena
Huom! Anna salaatin maustua vähintään tunti tai mielummin yön yli jääkaapissa ennen tarjoilua!
- Sekoita kastikkeen aineet isossa kannellisessa kulhossa.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä. Kumoa kaali kulhoon, sulje kansi hyvin ja hölskytä pari kertaa reippaasti. Näin kaali maustuu ja pehmenee kauttaaltaan.
- Hienonna valutetut hillosipulit ja sekoita ne jäisien puolukoiden kanssa salaattiin. Anna maustua viileässä vähintään tunnin verran tai seuraavaan päivään.
- Tarjoile joulupöydässä liharuokien kanssa.