
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 kg kg | kaalia kaali | |
2 | porkkanaa porkkana |
Liemi
2 dl dl | vettä vesi | ||
1 dl dl | etikkaa etikka | ||
väkiviinaetikka sopii parhaiten | |||
0,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | ||
1 tl tl | suolaa suolaa |
Kastike
1 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
125 g g | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | ||
1,5 rkl rkl | sinappia sinappi | ||
makea grillaussinappi tai dijon-sinappi sopivat erinomaisesti | |||
0,75 tl tl | suolaa suolaa | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuria |
Lisäksi
1 dl dl | kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo |
Coleslaw kaalisalaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(5)
Valmistus
- Suikaloi tai raasta kaali ja kuoritut porkkanat kulhoon.
- Mittaa kattilaan vesi, etikka ja sokeri. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää ne kattilaan laakerinlehtien ja suolan kanssa. Kiehauta ja jäähdytä vähän.
- Kaada liemi siivilän läpi kasvisten päälle ja anna marinoitua 15 minuuttia. Kääntele haarukalla muutaman kerran. Valuta neste pois ja kumoa kasvikset salaattikulhoon. Lisää joukkoon karpalot.
- Sekoita majoneesiin jogurtti, sinappi, suola ja mustapippuri. Kääntele kastike salaatin joukkoon. Tarjoa coleslaw grilliruokien lisukkeena.
Vinkki: Karpaloiden sijasta voit käyttää halutessasi myös rusinoita.