
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 kg kg | kaalia kaali | |
2 | porkkanaa porkkana |
Liemi
2 dl dl | vettä vesi | |
1 dl dl | etikkaa
etikka (väkiviinaetikka sopii parhaiten) | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
1 tl tl | suolaa suola |
Kastike
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
125 g g | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | |
1,5 rkl rkl | sinappia
sinappi (makea grillaussinappi tai dijon-sinappi sopivat erinomaisesti) | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
1 dl dl | kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listColeslaw kaalisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Suikaloi tai raasta kaali ja kuoritut porkkanat kulhoon.
- Mittaa kattilaan vesi, etikka ja sokeri. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää ne kattilaan laakerinlehtien ja suolan kanssa. Kiehauta ja jäähdytä vähän.
- Kaada liemi siivilän läpi kasvisten päälle ja anna marinoitua 15 minuuttia. Kääntele haarukalla muutaman kerran. Valuta neste pois ja kumoa kasvikset salaattikulhoon. Lisää joukkoon karpalot.
- Sekoita majoneesiin jogurtti, sinappi, suola ja mustapippuri. Kääntele kastike salaatin joukkoon. Tarjoa coleslaw grilliruokien lisukkeena.
Vinkki: Karpaloiden sijasta voit käyttää halutessasi myös rusinoita.