Helppous yllättää
Pikapikkelöity lanttusalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 dl dl vettä vesi
0,5 dl dl etikkaa etikka
0,5 dl dl sokeria sokeri
5 dl dl lanttua lanttu
(raasteena)
1 dl dl ranskankermaa ranskankerma
1 dl dl cashewpähkinöitä cashewpähkinä
0,5 dl dl lehtipersiljaa lehtipersilja
(hienonnettuna)
0,75 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
(esim. salanova)

Lisäksi

1 kpl kpl omenaa omena
1 - 2 kpl kpl selleriä selleri
(lehtisellerin varsia, viipaloituna)

Pikapikkelöity lanttusalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(2)

Valmistus

1. Mittaa pikkelöintiliemen aineet kattilaan ja kiehauta niin, että sokeri liukenee. Kaada liemi kuumana lantturaasteen päälle kulhoon. Anna maustua puoli tuntia.

2. Siivilöi liemi pois lantuista huolellisesti ja kääntele raasteen joukkoon loput ainekset. Tarkista maku.

3. Kierrä salaatti juuresta poikki ja leväytä se pyöreälle tarjoiluvadille salaattipohjaksi. Kumoa lanttusalaatti päälle ja viimeistele lehtipersiljalla.