
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 dl dl | vettä vesi | |
0,5 dl dl | etikkaa etikka | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
5 dl dl | lanttua
lanttu (raasteena) | |
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
1 dl dl | cashewpähkinöitä cashewpähkinä | |
0,5 dl dl | lehtipersiljaa
lehtipersilja (hienonnettuna) | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (esim. salanova) |
Lisäksi
1 kpl kpl | omenaa omena | |
1 - 2 kpl kpl | selleriä
selleri (lehtisellerin varsia, viipaloituna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPikapikkelöity lanttusalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Mittaa pikkelöintiliemen aineet kattilaan ja kiehauta niin, että sokeri liukenee. Kaada liemi kuumana lantturaasteen päälle kulhoon. Anna maustua puoli tuntia.
2. Siivilöi liemi pois lantuista huolellisesti ja kääntele raasteen joukkoon loput ainekset. Tarkista maku.
3. Kierrä salaatti juuresta poikki ja leväytä se pyöreälle tarjoiluvadille salaattipohjaksi. Kumoa lanttusalaatti päälle ja viimeistele lehtipersiljalla.